V srdci Prahy najdete SenSa Bistro. Místo, kde se setkává Peru s Japonskem v jedinečné kuchyni Nikkei. V každém soustu se snoubí výrazné, sluncem prohřáté chutě Jižní Ameriky s jemností a precizností japonských technik. Po celý rok zde menu zpestřují akcemi se sezónními chutěmi a originálními nápady šéfkuchaře Martina Čermáka.
Září se nese v duchu humrů…
Denně od 17 hodin si zde můžete po celé září vychutnat neuvěřitelné humří menu. V nabídce je jako předkrm Humří tartar s krevetami, polévka je Humrový bisque (humrová gyoza, kokosové mléko, fenykl) a jako hlavní chod si můžete dopřát například Humra pošírovaného v másle. K celému menu jsou v nabídce doporučena i vína, která se přesně hodí k jednotlivým chodům.
Inspirativní gurmánský talent Martina Čermáka…

Jeho tvorbu ovlivnil i život na Novém Zélandu či cestování po Asii, kde se ponořil do umění fermentace, práce se syrovými rybami a precizního dochucení. Každý pokrm je pro něj dialogem mezi technikou a příběhem, vždy s respektem k surovinám a důrazem na detail.
SenSa je ideální pro rodinné oslavy i firemní setkání, vždy s důrazem na detail, chuť a atmosféru. Ať už přijdete na večeři, nebo na večer plný zážitků, odchází se odsud jen s jediným plánem, vrátit se.
