Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál LETIŠTĚ odstartoval natáčení druhé řady

2. 08. 2007 | Televizní tipy

Divácky velmi oblíbený seriál Letiště se chystá na odlet druhé řady. Natáčení celkově 34 dílů je již v plném proudu. „První epizodu odvysílá televize Prima 27. srpna od 20.00 hodin. Ani v podzimním schématu tak neochudíme diváky o původní příběhy v pondělních a středečních večerech,“ řekl výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda.


Letiště přichystalo řadu novinek, herecké řady se rozrostly o nové postavy. Jednou z nejvýraznějších posil je Linda Rybová, která ztvární pilotku Violu Antošovou. „Kariéra je pro Violu na prvním místě. Prezentuje se jako sebevědomá cílevědomá svobodná žena. Nestojí o děti a rodinu, být pilotkou je pro ni vším. Viola hraje golf, má smysl pro humor a sklony pomáhat druhým,“ prozradil producent seriálu Letiště Petr Bílek. Mezi další nové tváře patří například Jaroslav Plesl, Jitka Nerudová, Jana Stryková a další.


Letiště

Vedle nových postav se představí divákům také nová prostředí. „Abychom zatraktivnili seriál a dosáhli větší autentičnosti, rozhodli jsme se vytvořit nová prostředí. Jedná se o kokpit letadla, rozšířenou letištní halu, dále byty pilotů, konkrétně bratrů Schindlerových a také nové pilotky Violy. Přibude i vila novomanželů Blatných. Není to výčet všech nových dekorací, zbytek uvidí diváci na obrazovkách,“ nechtěl prozradit více Petr Bílek.



Linda Rybová si užívá natáčení Letiště i těhotenství


Letiště

Linda Rybová se stala novou tváří populárního seriálu televize Prima LetištěPůvabná herečka ztvární ambiciózní pilotku Violu, které se do cesty připlete Václav v podání Maroše Kramára.


Všichni ze štábu si velmi pochvalují, jak si tito dva herci sedli. „Linda nás tady baví na place i mimo něj. Skoro po každém dotočení záběru máme záchvat smíchu,“ říká Maroš Kramár. „Natáčení Letiště je naprosto úžasné, užívám si to. Je to taky možná tím, že tady mám spoustu kamarádů. Je tady fakt legrace,“ říká nadšeně Rybová. Tu v roli nijak neomezuje ani její těhotenství. „Zvládám to bez problémů, zatím.“ Ale jestli roli Violy nějak hereččino těhotenství ovlivní, nám Rybová prozradit nechtěla. „Musíte se nechat překvapit,“ usmála se tajemně.


Letiště

Další z jejích seriálových kolegů, David Matásek, si také spolupráci s krásnou herečkou pochvaluje. Jen prý občas kazí natáčení, ale není jediná. „Já se znám s Lindou Rybovou hodně dlouho. Tuším, že naše první společné angažmá bylo v Divadle Komedie někdy před deseti lety, a od té doby je pořád stejná, nezkazí žádnou srandu. Jen je s ní hrozné natáčení. Směje se všem „kravinám“, co se tam stanou. Patří do toho ranku smíšků, jako je třeba Zuzka Norisová. Pak nás tím smíchem nakazí a je veselo,“ směje se Matásek.



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !