Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení

28. 01. 2017 | Herci
V seriálu Přístav zamíchá osudím lásky nová postava – Martin Pátek alias Marek Lambora. Seriálový syn manželů Pátkových v podání Petra Čtvrtníčka a Kairy Hrachovcové totiž pořádně zamotá hlavu nejen jim, ale hlavně Sandře Černodrinské. Je totiž mladý, hezký, ale občas i tak trochu záporák… „Je to kluk, který si dělá, co chce. Vždycky musí být po jeho, i když ze začátku se ještě rozhlíží a mapuje si terén,“ říká o své roli Marek Lambora.

„Postavy, které mají trochu záporu, jsou mi bližší, hrají se mi líp. Ne, že bych byl záporák, ale mě to, když se role mění, vyhovuje, a někdy je Martin Pátek vlastně i hodný kluk,“ směje se Marek.
Casting na Martina Pátka probíhal trochu netradičně, svého seriálového syna si totiž vybírali Petr s Kairou sami!

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení„My se s klukem známe, já jsem byl u jeho porodu, takže se známe od píky… Dobře se s ním hrálo, on chtěl být vždycky herec, už když mu byly 3 až 4 roky,“ vtipkuje o Markovi Petr Čtvrtníček. „Bylo i fajn, že jsme byli u kamerových zkoušek, takže jsme si řekli, jo, to je ono, ten je dobrej. Je to dobrej kluk, šikovnej herec, a ještě je pěknej, držíme palce,“ chválí Marka Kaira.

Nejvíc Marek (Martin Pátek) zamotá hlavu Sandře Černodrinské (Johaně Skálové), která chodí s Petrem Lexou (Petrem Dvořákem). Hraje se jí lépe s Lexou, nebo s novým parťákem Markem? „To nemůžu takhle říct, s oběma se hraje dobře. …ale s Markem asi líp,“ přiznala Sandra.

Poklonu jí vysekl i Marek. „Sandra je hezká, citlivá, mírumilovná, má samé klady,“ řekl. A Sandra také nešetří chválou: „Je docela hezký, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním legrace. Nebere se moc vážně, to je důležité.“

Kam až jejich sympatie v Přístavu zajdou? „Už jsme se spolu víckrát líbali a dělali i jiné věci,“ směje se Marek s tím, že víc prozradit nemůže.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Petr Lexa z Přístavu v ohrožení:

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle