Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sety spotřebičů Whirlpool vám nabídnou kvalitu, úsporu i skvělou funkčnost. Stačí si vybrat.

22. 11. 2015 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Jakmile začneme zařizovat nový dům či byt, záhy zjišťujeme, že kromě peněz vynaložených na koupi domova nás čeká nemalá částka, kterou budeme muset vynaložit na jeho vybavení. A to je hlavní důvod, proč se snažíme najít nejlevnější a zároveň kvalitní spotřebiče, nábytek, koberce, osvětlení a vše další.

Jestliže i vy hledáte možnost úspory za kuchyňské spotřebiče, zvolte si sety spotřebičů Whirlpool. Vaše kuchyně bude mít sjednocený ráz, ušetříte, získáte spoustu funkčních pomocníků a také předejdete zdlouhavému výběru rozdílných spotřebičů a jejich značek.

Jaké sety spotřebičů jsou k dispozici

Vybírat můžete sety spotřebičů podle designu, volně stojící sety, vestavné, také sety Kitchen Aid, Bauknecht a další.
Podíváme se kupříkladu na spotřebiče Kitchen Aid. Najdete mezi nimi kuchyňské roboty s důmyslnými funkcemi, processory, sekáčky, mixéry, šlehače, odšťavňovače, ale i kávovary, mlýnky na kávu, topinkovače, potřeby na vaření, rychlovarné konvice a další.

sety spotřebičů WhirlpoolDesign i kvalita pro náročné klienty

Stačí jediný pohled na řadu Kitchen Aid a zajisté se do ní zamilujete. Nabízí nádherné barevné varianty a je jich skutečně mnoho, takže ať už chce kuchyni doplnit spotřebiči ve výrazných nebo pastelových odstínech, můžete je mít.

Povedený a netradiční je i design této řady, vyniká pevností a stabilitou, oblými tvary, které znamenají snadnou údržbu a čištění, eleganci a bezpečné používání.

Co se týče funkcí, nabízí tyto spotřebiče mnohé, co ještě konkurenční neumí. Kupříkladu u robotů užasnete nad tzv. planetárním hnětením, kdy dochází nejen k točení metly, ale i hlavy robotu, čímž dochází ke kvalitnímu promísení všech surovin, které do nádoby umístíte.

Nechte se inspirovat a investujte do řad spotřebičů v jednom designu a vysoké kvalitě. Uvidíte, že budete rádi a vaše domácnost bude mít řád i styl.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !