8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznamte se s chytrou technologií HeatFlow

8. 04. 2024 | Technika
-Komerční sdělení-

Moderní technologie mění náš život každý den. Pomáhají nám, usnadňují práci a mnohdy také prohlubují naše zážitky. Podobně jako inovativní systém HeatFlow. Pojďme se podívat, co umí?

Ničím nezkreslená chuť tabáku


Pokud mluvíme o technologii HeatFlow, mluvíme o zařízení Ploom X. Mohlo by se zdát, že je jen další elektronickou cigaretou nebo podobným zařízením, s kterými se v poslední době roztrhl pytel. Není tomu tak. Seznamte se s Ploom X a tím, co skrývá pod svým designovým oblečkem.

Jedná se o zařízení, které využívá unikátní proces a zahřívá tabákovou náplň na optimální teplotu. Díky tomu si můžete vychutnat autentickou chuť bez spalování a s minimem škodlivých látek. Žádný oheň, kouř, spaliny ani tekutina. Pojďme se podívat, jak zahřívaný tabák funguje.

nová technologie HeatFlowPrincip fungování HeatFlow


Jak už z pojmenování samotné technologie vyplývá, využívá volného proudění horkého vzduchu. Na rozdíl od jiných zdánlivě podobných zařízení nedochází u Ploom X ke spalování tabáku ani jiných částí náplně.

Speciálně navržené tabákové náplně Camel jsou po vložení do zařízení stlačeny tak, aby kolem nich mohl proudit horký vzduch. Tabáková náplň se nikdy nezahřívá zevnitř pomocí trnu, ale rovnoměrně ze všech stran při ideální teplotě (nižší než při hoření). Díky této metodě nedochází k přímému kontaktu náplně s tepelným zdrojem, což eliminuje nežádoucí připalování tabáku. Výsledkem je autentická chuť, která se liší v závislosti na konkrétní zvolené náplni.

Jaké Camel Ploom náplně, ať už s aromatickou příměsí, nebo jen s výraznou chutí tabáku jsou k dostání, najdete zde.

Co tato technologie přináší nového?


    • Bez kouře a zápachu: Na rozdíl od klasických cigaret Ploom X neprodukuje kouř ani nepříjemný zápach, který obtěžuje okolí.
    • Méně škodlivých látek: Protože tabák v zařízení Ploom X nehoří, produkuje ve srovnání s klasickými cigaretami méně škodlivých látek.
    • Autentická chuť tabáku: Technologie HeatFlow umožňuje vychutnat si plnou chuť tabáku Camel bez příchuti spáleného papíru a jiných rušivých pachů.
    • Jednoduché použití: Používání Ploom X je intuitivní a snadné. Zařízení se jednoduše nabije a tabáková náplň se vloží do komory.

Inovace ve všech směrech


Ploom X není zajímavý jen uvnitř. Tvůrci se snaží moderně a futuristicky pojmout i samotný design. Jemné linie, výrazné barvy, lesk i mat. To je moment, kdy se technologie potkává se stylem.

chytrá technologie HeatFlow






















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !