8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 6.9. 2013

6. 09. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 6.9. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák Richard Müller, spisovatelka Kristýna Pokorná a kouč Aleš Kalina se představí v Show Jana Krause s datem 6.9. 2013.

Show Jana Krause – 6.9. 2013:


Richard Müller – legenda české i slovenské hudební scény nepřestává své fanoušky překvapovat ani po třech desítkách let na hudební scéně. Momentálně přichází s jedinečným projektem Hlasy. Několikanásobný Zlatý slávik se spojil s vokální skupinou Fragile a společně přezpívali jeho největší hity i méně známé písně v nových úpravách, a to bez použití jediného nástroje. Na podzim je představí nejen na novém albu, ale také na velkém česko-slovenském turné, kde předvedou fantastickou formu při interpretaci ‚a cappella‘.

Show Jana Krause 6.9. 2013Kristýna Pokorná – spisovatelka, která se narodila v roce 2000. Třináctiletá Kristýna napsala knihu Králičí válečníci, když jí bylo 11 let. Zároveň knihu také ilustrovala svými obrázky a podporuje ji vlastnoručně vedenou webovou stránkou. Má rozepsané další tři romány a kromě toho se dvakrát dostala do "short listu" v soutěži o nejlepší povídku napsanou v angličtině. Sama o sobě říká, že je taková "mašinka na nápady". Ilustrace doprovázející její knihu jsou občas dost krvavé, což je pro holčičku neobvyklé, ale Kristýna si to nemyslí: "Jen ilustruji, co jsem napsala". Vysvětluje, že v knize nejde jen o pohádkový příběh: "Nechci, aby v knize automaticky vítězilo dobro nad zlem. Vím totiž, že to může být i naopak". Až bude velká, chce prý být spisovatelkou, ilustrátorkou a astronomkou.

Aleš Kalina
– v oblasti koučinku se pohybuje řadu let a na mnoho problémů a otázek, které s ním klienti řeší, pohlíží velmi neotřele a originálně. Nevíte například, jak zbohatnout? Podle kouče vydělávání peněz a postupné bohatnutí není zdaleka nic tak těžkého, jak si většina z nás myslí. O tom, kolik vyděláte, prý nerozhoduje inteligence, pracovitost nebo osud, ale vaše finanční naprogramování. Podobnými programy lze "přeprogramovat" hlavu i v případě, když se marně snažíte najít práci svých snů nebo ideálního partnera.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 6.9. 2013 od 22.20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !