Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skupina Bullet For My Valentine vydává album Fever

22. 04. 2010 | Novinky

Dva roky po úspěšném albu Scream Aim Fire přichází welšská kapela Bullet For My Valentine s novým albem Fever, které pro ně produkoval Don Gilmore, známý ze spolupráce s Linkin Park. Kapela (zpěvák a kytarista Matt Tuck, kytarista Michael Paget, basista Jason James and bubeník Michael Thomas) natáčela toto třetí studiové album ve svém rodném Walesu a v Los Angeles, a to v době, kdy se v letech 2008 a 2009 stali opakovaně Nejlepší britskou kapelou (poté, co v roce 2006 získali ocenění Debutová kapela roku). Prvním singlem z alba se stává skladba ‘The Last Fight’.


O skupině:


cdPočátky BFMV zasahují až do roku 1996, kdy se rodáci z Bridgendu (Matt,Moose) rozhodli,že vytvoří kapelu.Nazvali ji "Trauma". Ke kapele se později přidali Padge a Nick Crandle. A o rok později změnili název na Jeff Killed John.V v začátcích hráli převážně covery světových kapel(Nirvana, Metallica, Limp Bizkit), ale pokoušeli se skládat i vlastní nahrávky. Přátelili se v té době se známějšími skupinami,jako třeba Funeral For A Friend a Lost Prophets,c ož také mělo patřičný podíl na jejich úspěchu.Léta plynula,ale stále neměli štěstí.


Přece jen jednoho dne (2003) dostali nabídku na natočení dema. Už se zdálo,že se konečně postaví pevně na nohy, ale těsně před natáčením odešel Nick, což přerušilo existenci kapely. V roce 2004 se vrátili společně s novým názvem Opportunity In Chicago, který později nahradil dnešní Bullet For My Valentine.Bulleti měli před sebou ještě jeden úkol, museli vyplnit jámu,která tady zbyla po Nickovi.Měli vyhlídnutého Jasona Jamese,který se k nim rovněž přidal. A konečně natočili demo s názvem "Bullet For My Valentine", které mělo poměrně velký úspěch,a proto se okamžitě(2005) vrhli na 1. album,které nazvali "The Poison".


Toto album se stalo hodně známým,a proto mohli hrát na spoustech koncertů(hlavně jako předkapela).A také natočili své první DVD,které převážně zachycuje záznam z vystoupení v Brixtonu. Začátkem roku 2008 vydali své třetí album.


Tracklist:


• Your Betrayal
• Fever
• The Last Fight
• A Place Where You Belong
• Pleasure And Pain
• Alone
• Breaking Out, Breaking Down
• Bittersweet Memories
• Dignity
• Begging For Mercy
• Pretty On The Outside


Zdroj: Sony Music.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nie je to nič pre mna
Obrázek uživatelky
profil
NEPOSLOUCHÁM JI
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles