MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sníš o novém piercingu?

22. 05. 2010 | Trendy

Nejdůležitější ze všeho je dobré vybrat dobré piercingové  studio. Teda jestli nechceš riskovat, že si nové ozdobičky moc neužiješ a budeš ji muset kvůli infekci nebo alergii brzy vyndat. Piercingová náušnice by měla být z chirurgické oceli nebo z titanu.

Jiné kovy tak bezpečné nejsou. Existují i silikonové okrasy, jež se navlékají na kuličky, super vypadají i vsazené kamínky nebo materiál, který svítí při UV záření, takže diskotéky budou tvoje. Pokud ještě nemáš úplně jasno v tom, které místečko na svém těle si ozdobíš (a že jich je dost), dobře si to promysli.

Piercing v pupíku můžou rodiče skousnout snadněji než například ve tvém obočí, na které denně koukají. Jestli ti ještě nebylo 18 let, budeš navíc potřebovat jejich souhlas.


Tady jsou nějaké typy:

Pecička v nose - Označí se to místo, na které chceme dát pecičku a uchopí se nos speciálními kleštičkami. Skrze kleštičky se propíchne nos jehlou (kanilou) na které byla tenká gumová hadička. Nakonec se nasune vybraný šperk hadička se protáhne zpátky a šperk se zašroubuje. Vše je v několika sekundách.

 

Ozdobené bříško - jehlou se kůže propíchne a pomocí gumové hadičky se protáhne šperk, který si sami můžete vybrat. Potom se přelepí náplastí.

Ozdůbky v obličeji se poměrně rychle hojí. Přesto dávejte bacha,  aby se vám do vpichu něco nedostalo.

Pupík - aplikace téměř nebolí, jen při provlíkání náušnice to trochu zabolí. Hojí se zhruba dva týdny. V té době dávejte bacha, aby jste si o ozdůbku nezavadili tričkem. Nesmíte jít do bazénu ani do solária.

Uši - nejčastější místo pro piercing jsou právě uši. Aplikace téměř nebolí a hojí se velmi dobře.

                       
 

Barusska – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
prosim vás nemá někdo zkušenosti z piecingem v uchu?? mám ho ve chrupavce kde je to bez problémů.. v nose obočí a rtech je to taky ok.. ale dělá mi problém nově propíchlé uši dole na uchu hned vedle naušnic.. asi před 2 dnama mi to začlo hnisat..je nutné hned někam zajít nebo na to stačí nějaká mast? mohl by mi poradit někdo kdo má zkušenosti?? děkuju Smajlík pište na mail ada.mareska@seznam.cz Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to by mi tak ešte chýbalo
Obrázek uživatelky
profil
Každopádně délka hojení není asi až tak pravdivá.Třeba je to tím že nechcete ostatní čtenářky vylekat ale nejprve si zjistěte sami jak to je a pak o tom pište.Sama mám píchnuty jazyk a i když to bylo téměř bez bolestí pro jiné to může být opakem.Dokud člověk sám nevyzkouší neví o co jde ;-) Já jsem spokojená a je ještě mnoho míst která si chystám ozdobit
Obrázek uživatelky
profil
Já sama mám dva-pupík a jazyk. Když mě omrzí, tak ho prostě vyndám, zaroste a bude Smajlík A pupík se určitě nehojí 2 týdny!!! Takový článek o ničem
Obrázek uživatelky
profil
odkdy se piercing v pupíku hojí zhruba 2 týdny?!
Autorka by si předtím měla zjistit pravdivé informace, než začne výmysly šířit mezi lidi.
Ale pořád je to lepší, než hysterické záchvaty některých majitelek čerstvého piercingu s dotazy na fórech typu:,,Doktor mi říkal, že už neotěhotním!"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles