Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snubní prsteny podle typu ženy

22. 07. 2020 | Pro ženy
Každá žena je jiná. Jedna ctižádostivá, náročná, druhá může být aktivní a sportovně založená a ta třetí je citlivá a romantická. Pro každou se hodí jiný styl oblečení, ale i šperků. Obzvlášť to platí o těch, které nejsou jen ozdobou, ale mají i svůj velký symbolický smysl. Tak jako do oblékání lze promítnout sportovní založení či ctižádost, u šperků tomu není jinak. Pojďme se podívat, které jsou ty pravé pro vás.

1) Náročná & ambiciózní


Jdete si za svým a jste v tom nezastavitelná? Chcete, aby vše bylo perfektní a přesně podle vašich představ? Pro ty nejnáročnější  jsou prsteny zdobené zirkony či brilianty s nádechem luxusu a precizním zpracováním. Šperky s lesklým povrch a originálním zdobením s vyrytými linkami patří mezi dokonalé kousky, pokud chcete, aby byl váš prsten nepřehlédnutelný. Mimi prsteny s brilianty jsou velmi oblíbené u náročnějších slečen a jemnější a tenčí představují dokonalou harmonii a decentní luxus.

snubní prsteny2) Energická & extrovertní


Jedinečnost, neobvyklost a styl vám není cizí? Nebojíte se projevit a žít naplno? Pro tyto jedinečné ženy je ideální dvojice prstenů. Jejich kouzlo tkví právě v symbolu srdce, symbolu lásky, které se ale objeví až při spojení obou prstenů. Snubní prsteny tzv. puzzle dokonale vystihnou sílu vztahu navždyn, navíc působí lehce výstředně, ale i velmi elegantně.

3) Aktivní & sportovní


Jednoduchost, lehkost a přirozenost, to vše obvykle vystihuje sportovní a aktivní typ žen. Právě tyto dámy si obvykle nepotrpí na extravaganci, ale upřednostní spíše decentní, ale funkční věci. To ovšem neříká, že se úplně vyhýbají zdobení, nebo kamenům. Klíčové je pro ně spojení jednoduchosti a krásy.


4) Jemná & romantická


Krása a kouzlo ženy spočívá v její jemnosti, čistotě a něžnosti. Proto je potřeba vybírat prsten se stejným vyzařováním. Křehkost ženy podtrhnou kameny a kombinace matné a lesklé povrchové úpravy.

Prsteny je důležité vybírat i pocitově, musí vám padnout do oka. Prsten je malé umělecké dílo a stejně jako třeba obraz musí zaujmout natolik, aby dělal radost desítky let.


Zdroj, foto: BRILAS


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
úplně to sedíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles