Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž Nic než pravda a její první soutěžící

25. 08. 2008 | Televizní tipy
Dlouho očekávaná a diskutovaná show Televize Prima s názvem Nic než pravda odstartuje již příští pondělí 25. 8. Zajímá vás, kdo našel odvahu, usedl do horkého křesla a nechal si položit otázky přímo na tělo? Představíme vám soutěžící, kteří vystoupí v premiérovém dílu.


Alena Hejcmanová (24)

Mladá svobodná matka tříletého syna Šimona, je na mateřské dovolené. Prožila bouřlivé mládí. Po ukončení základní devítileté školy se její život začal měnit. Začalo to nástupem na učňák. Tam se projevovala její tvrdohlavost. Dělala si co chtěla, ač jsem se snažila, tak jsem to nedokázala zvrátit,“ popisuje matka Aleny Marie, která přijala ve studiu úlohu patrona a na místě sledovala, jak její dcera odhaluje citlivá tajemství. Alena nakonec nedokončila dvě střední školy a co hůř, propadla drogové závislosti. V čem byl pravděpodobně původ tohoto zla? Nejspíše dlouhodobé neshody rodičů, které nakonec vedly k rozvodu. Alena od neutěšených problémů v rodině utíkala ven. Drogy poprvé vyzkoušela s kamarádkou. „Bylo to ze zvědavosti. Pak jsem brala drogy i s otcem mého dítěte,“ přiznává ve studiu. Zlom naštěstí po několika letech nastal. Otěhotněla a narodil se jí syn Šimon. „Narození Šimona jí hodně změnilo. Díkybohu,“ přiznala ve studiu se slzami v očích maminka. Alena dnes již drogy neužívá, je šťastnou matkou. Prožila si však během pár let věci, ze kterých naskakuje husí kůže a ve studiu o některých z nich velmi otevřeně promluví.

Nic než pravdaI na tyto otázky Alena ve studiu odpoví –
Projevovali Vám rodiče v dětství dostatek citů?
Myslíte si, že Vás matka stále miluje?
Ukradla jste matce někdy peníze?


Milan Kučera (33 let)

Osud kuchaře Milana se rozhodně nedá přirovnat ke komedii, jedná se o smutný příběh. Když mu bylo 6 let, zabil se jeho otec při automobilové nehodě. Milan má paradoxně díky rychlé jízdě a alkoholu za volantem problémy s policií. „Řidičák mám v úschovně. Vzali mi ho,“ přiznává. Za sebou má už svatbu i rozvod. Věřil, že manželství je na celý život. Pak ale přišly problémy s financemi a nedostatkem času. Adoptoval však syna své manželky a dodnes se s ním stýká a mají spolu hezký vztah. S  matkou je to však horší. „Teď s mou mámou vycházím špatně. Vlastně od doby, co mám partnerky, tak to mezi námi skřípe. Do té doby to bylo v pohodě. Když jsem začal opouštět hnízdo, tak to máma špatně nesla,“ dodává. Dnes žije Milan s přítelkyní Klárou (21). Na svatbu ale nemyslí, narozdíl od Kláry.

I na tyto otázky Milan ve studiu odpoví-
Štvalo Vás, že se musíte starat o mladší sourozence?
Bránil jste matku, když byla fyzicky napadena současným manželem?
Je Vaše současná přítelkyně nejhezčí, se kterou jste chodil?



O výhru v hodnotě až 5 000 000,- Kč v pořadu Nic než pravda budou bojovat Alena a Milan v pondělí 25. 8. 2008 od 21.10 hodin v Televizi Prima.



Zdroj: www.nicnezpravda.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !