Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrajte o 5 balíčků české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos

3.07. - 9.07. 2023 | Aktuální soutěže

Saloos









Květinové vody (neboli hydroláty) jsou osvědčeným receptem pro úžasně hydratovanou, svěží a čistou pleť, dokonale připravenou na další péči. Vznikají šetrnou parní destilací lístků a květů bylin s výjimečnými regeneračními a aromaterapeutickými účinky. Ve výherním balíčku najdete 100% přírodní rozmarýnovou vodu. Je vhodná především pro mastnou a smíšenou pleť, zklidňuje pokožku po holení i depilaci. Usnadňuje rozčesávání vlasů a působí i proti tvorbě lupů.

Místo výživného krému použijte na čistou a mírně vlhkou pleť 2-3 kapky omlazujícího bio pleťového oleje Squalane&Q10. Obsažená patentovaná látka Lift Oleoactif® společně s koenzymem Q10 skvěle funguje pro vyhlazení vrásek a přírodní lifting. Lehký, suchý olej squalane se postará o dlouhodobou hydrataci a zvláčnění.

Suché a popraskané rty hodí zpět do pohody bio Hydratační sérum na rty Borůvka s kyselinou hyaluronovou, aktivním výtažkem z mořské řasy a bio rostlinnými oleji. Intenzivně je vyživí a zanechá plnější průměrně o 21 %. Obnovuje jejich přirozenou barvu a hebkost. Zajišťuje dlouhodobé zvláčnění, regeneraci a chrání je proti vysušování. Je zabaleno v ekologickém balení z travnatého papíru, příjemně se nanáší a nelepí.

léto s kosmetikou Saloos





















Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 balíčků české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos probíhá od pondělí 3. července do neděle 9. července.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  balíček české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos: 100% přírodní rozmarýnovou vodu, bio pleťový olej Squalane&Q10 a bio Hydratační sérum na rty Borůvka.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. července a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď najdete na stránkách české biokosmetiky Saloos
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !