Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihu DoJÍT k sobě

5.06. - 11.06. 2023 | Aktuální soutěže
Potřebujete zlepšit svojí fyzickou a psychickou kondici? Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem, jak si zlepšit svoji kondici, je zařadit do svého každodenního života pravidelnou fyzickou aktivitu. V tomto směru je optimální nejpřirozenější lidský pohyb, a to chůze. Autorka populárně naučných knih Jarmila Mandžuková má za sebou celou řadu úspěšných titulů a ve svojí poslední knize s názvem DoJÍT k sobě se věnuje právě chůzi.

Pravidelná svižnější chůze má řadu pozitivních účinků, zlepšuje činnost srdce, podporuje hubnutí, má vliv i na snižování krevního tlaku, nebezpečných tuků a cukrů a zvyšuje odolnost organismu proti nemocem. Posiluje kosterní svalstvo, ulevuje od bolestí zad, zabraňuje vzniku osteoporózy a zlepšuje koordinaci pohybů.

DoJÍT k soběAle chůze má daleko hlubší rozměr. Chůze je protilékem na uspěchanost, která ovládla naše životy. Dává nám pocit volnosti a svobody, zklidňuje nás, odbourává stres, napětí a únavu, přináší nám radost z poznávání a vnímání přírody. Je i prostředkem k sebepoznání, spojení s vlastním nitrem. Skvělé je, že to vše může zažít každý, komu to tělo jen trochu dovolí. Kniha přináší celou řadu tipů a rad, jak zapojit chůzi do našeho běžného života, propojuje chůzi s meditací, dechovými technikami, umožňuje lesní terapii, věnuje se i prospěšnosti či rizikům bosé chůze, péči o nohy a zdravotně prospěšné masáži chodidel. V závěru knihy autorka sděluje: Mám mnoho vzpomínek na krásné okamžiky, které jsem při chůzi prožila. Když jdu, ovládá mě pocit lehkosti a krásy přírody a prostoru. Život se stává plnější, vědomější, živější, plnohodnotnější, prostě KRÁSNĚJŠÍ. Chůze formuje můj život, můj vztah k přírodě, vesmíru, ale především sama k sobě.

Pozitivních a laskavých knih není na trhu příliš, navíc kniha DoJÍT k sobě je skvěle načasovaná, neboť jarní počasí, probouzející se příroda a především sluníčko vybízí k vycházkám do přírody. Tak neseďte doma a vydejte se s touto knihou na cesty. Jděte, choďte, kráčejte, putujte, život vám to zcela změní.


Pravidla soutěže:
Soutěž knihu DoJÍT k sobě z nakladatelství Vyšehrad probíhá od pondělí 5. června do neděle 11. června.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knihu Jarmily Mandžukové DoJÍT k sobě z nakladatelství Vyšehrad.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. června 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď najdete na stránkách spisovatelky Jarmily Mandžukové
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice