Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kulatá PexOesa od českých výtvarníků

25.11. - 1.12. 2019 | Aktuální soutěže

PexOesa







Umíte prohrávat? Darujte PexOesa a zjistíte to raz dva!


Kulatá pexesa od českých výtvarníků baví malé i velké. Díky click-clack krabičce přežijí klidně i na cestách a zpestří tak čas strávený s dětmi, kamarády nebo partnerem.
Vykutálená pexesa s autorskými ilustracemi nabízejí celkem 13 sérií, ze kterých si vybere každý. Edice se liší jak tématy, tak obtížností, od nejlehčích až po ty „hardcore”. Děti milují Safari zvířátka, kde nechybí lev, tygr ani tukan. Protože jsou autoři správní pejskaři, přichystali pro vás také pexeso Hafíci. Schválně, jestli mezi obrázky najdete i toho svého pejska.

Nenechte se však zmást! Zdaleka se nemusí jednat o nenáročnou hračku pro pexesové usmrkance. Pokud máte rádi výzvy a myslíte si, že umíte prohrávat, je tu pro vás edice Hardcore techno, žlutočerné geometrické tvary, kde musíte najít pozitiv a negativ. Tak co, troufáte si?
Tip: Chcete si hru ještě ztížit? Vracejte obrázek pokaždé na jiné místo!

PexOesa











PexOesa nabízejí v kovových cvakacích click-clack krabičkách, takže přežijí i výpravy mimo město. A to není všechno. Motivy ze všech sérií jsou původně ilustrovány v mnohem větší velikosti, takže si svůj oblíbený obrázek můžete pořídit ve větších rozměrech a pověsit na zeď signovaný autorem či autorkou. Více informací najdete na stránkách pexoesa.cz.
Že vás nebaví úmorné vyskládávání do sloupečků a řádků? Pak jsou PexOesa právě pro vás. Žádné rovnání není potřeba, prostě je vysypete na stůl a zamícháte. Chaosu se bát nemusíte, 24 dvojic najít určitě zvládnete a u osobitých obrázků se navíc i pobavíte.
Pexoesa
Pravidla soutěže:
Soutěž o kulatá PexOesa od českých výtvarníků probíhá od pondělí 25. listopadu do neděle 1. prosince 2019. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá kulaté PexOeso od českých výtvarníků: Hafíky, Safari zvířátka, Hrady a zámky, Mandaly nebo Abecedu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 17. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď na soutěžní otázku naleznete na PexOesa.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !