8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Tělový balzám a Hydratační tělový šampon SynCare

5.09. - 11.09. 2022 | Aktuální soutěže
SynCare








Máte pocit, jako by vašemu tělu chyběl glanc? Pokožka působí vysušeně a vytvářejí se drobné vrásky nebo šupinky? Může to způsobit slunění, ale také častá koupel v bazénu nebo mořská voda. Důležité je, že se slunění ani plavání vzdávat nemusíte. Úplně totiž postačí, nezapomínat na tělovou péči.
Aby pokožka působila opět šťavnatě, k tomu pomůže stimulující tělová péče SynCare. Orientuje se na 3 základní principy, jak udržet pokožku mladou a vitální: hydratuje, regeneruje a vyhlazuje její reliéf.  SynCare speciální péči pro tělo i obličej seženete na e-shopu značky.

Tělový balzám SynCare

vyhladí pokožku a prodlouží opálení

SynCare - péče o tělo
Balzám se 100% kyselinou hyaluronovou vydatně hydratuje, vyhlazuje a viditelně zjemňuje pokožku těla. Navíc vám pomůže prodloužit letní opálení. Díky lehké konzistenci se lehce vstřebává a potěší i jeho jemná parfemace, která tělo lehce provoní. Kyselina hyaluronová v kombinaci s vitamínem C dokážou pokožku dokonale vyživit a současně působí jako osvěžující vodní sprška. Silná hydratační schopnost zabrání vysoušení kůže a tvorbě šupinek, takže vaše pokožka zůstane vyhlazená bez známek stárnutí.


Hydratační tělový šampon SynCare


obsahuje kyselinu hyaluronovou, která v kombinaci s arganovým olejem a výtažky z levandule přináší pokožce značnou dávku hydratace. Tělový šampon pokožku zbytečně nevysušuje, právě naopak. Postará se o její výživu a současně ji, díky levanduli dokáže také zklidnit. A to ocení zejména jedinci s citlivou pokožkou, náchylnou na  začervenání a různé lišeje. SynCare tělový šampon nenechá vaši pokožku stárnout, a je tak příjemný. Na těle vytváří jemnou pěnu, která pomůže odstranit nečistoty i pot, a přitom na těle  nezanechává nepříjemný film.Jde o delikátní péči, kterou si zamilujete.
Dokáže udělat z koupele rituál, po kterém zůstane pokožka vašeho těla vláčná a svěží.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Tělový balzám SynCare a Hydratační tělový šampon SynCare probíhá od pondělí 5. září do neděle 11. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Tělový balzám SynCare a Hydratační tělový šampon SynCare.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. září 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !