8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o sady per značky Pilot v hodnotě 500 Kč

22.04. - 28.04. 2024 | Aktuální soutěže
Udržitelnost zůstává stále aktuálním tématem a s ohledem na budoucnost naší planety i nás samotných je udržitelnější životní styl cesta, kterou bychom se měli vydat. Japonská značka Pilot se již roky zaměřuje na vývoj produktů, které kladou důraz na kvalitu a estetiku spolu s ekologickou odpovědností, a tím přináší revoluci v psaní. Vyhrajte sadu per Pilot a minimalizujte svůj ekologický otisk.

Vůbec nejlepší eko pera


Pilot B2P EcoballPilot B2P Gel jsou vyrobena z recyklovaných PET lahví, z nichž 2,5 % pochází z oceánských plastů. Dokonalé propojení designu a využití plastového odpadu podtrhuje i skutečnost, že z jedné PET lahve lze vyrobit až tři pera z kolekce B2P. Pilot tím ukazuje, že i malá gesta dokážou ve světovém měřítku velké věci! A vy i vaše kancelář se můžete stát součástí této zelené revoluce. Design připomínající tvar PET lahve odráží původ použitých materiálů, a právě díky transparentnímu tělu vždy uvidíte hladinu inkoustu a náplň vám tak už nikdy zničehonic nedojde.

Pera PilotNejen že budete psát odolnými pery z recyklovaných materiálů až ve čtyřech barvách, ale s jednoduchou výměnou náplně prodloužíte i jejich životnost. Když vyměníte náplň pera Ecoball nebo B2P Gel alespoň třikrát, významně snížíte uhlíkovou stopu, a to až o 85 %!

Elegantní gumovačka


I dospěláci dělají chyby, tak proč nemít možnost je vygumovat a napravit? Nový gumovací roller Pilot FriXon Zone v minimalistickém designu s ozdobným kovovým kroužkem je k dostání ve čtyřech elegantních barvách – černé, šedé, světle růžové a béžové. Tělo je vyrobeno z na dotek příjemného elastomeru a gumový úchop zajistí perfektní držení. Moderní technologie – nový systém uchycení hrotu a klip stop vám při psaní dopřejí ještě větší pohodlí. Na výběr je černý nebo modrý inkoust s vyšší hustotou zanechávající výraznější stopu a díky výměnným náplním můžete s pery psát celou věčnost. A protože jde o roller z řady FriXion, je samozřejmě díky termosenzitivní technologii gumovací! V open officu či při poradách pak oceníte stiskací mechanismus se sníženou hlučností. Pilot FriXion Zone je prvotřídní psací potřeba, která se navíc v elegantním černém pouzdře hodí i jako stylový dárek.

Barevné třídění myšlenekPilot


Myšlenková mapa pomůže utřídit nápady a sestavit dokonalý plán. Gelový gumovací roller Pilot FriXion Ball Clicker 07 se stiskacím mechanismem je nyní k dostání v nových třech krásných odstínech, které prozáří nejeden zápis z porady! Vrhněte se na své projekty s korálově růžovou, jemnou meruňkovou nebo výraznou lila barvou. Samozřejmostí jsou i náhradní náplně ve všech barvách. Díky ergonomické rukojeti pero skvěle padne do ruky, termosenzitivní inkoust zase dovolí gumování a snadné přepisování, když se plány změní. Nebojte se barev, nebojte se změny!


Pravidla soutěže:
Soutěž o sady per značky Pilot  probíhá od pondělí 22. dubna do neděle 28. dubna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček per značky Pilot v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách www.pilotpen.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !