Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte s KetoMix a zkroťte své nezvladatelné chutě na sladké

6.02. - 12.02. 2023 | Aktuální soutěže
Meteo stop KetoMix




















Chcete zhubnout bez odříkání?

Máme pro vás dietu, která funguje


sirupy KetoMixVšichni, bez ohledu na pohlaví nebo věk, chceme vypadat dobře a cítit se přitažlivě. Ne každý má ale od přírody automaticky štíhlou postavu. Pokud nejste spokojeni s tou vaší, je možná právě teď ten správný čas pustit se do hubnutí. Zkuste to s nízkosacharidovým jídelníčkem. Pomůže vám shodit nejen viditelná kila, ale i viscerální tuk, který se hromadí v dutině břišní a může vážně ohrožovat vaše zdraví.

Jídlo je 70 % úspěchu


Pokud chcete zhubnout, bez úpravy jídelníčku to nepůjde. Důležité je jíst pravidelně, hlídat si pitný režim a hlavně sledovat, co a kolik toho jíte. To je ale časově celkem náročný úkol. Správná dieta, to nemá být trápení, hodiny strávené v kuchyni a v posilovně. To dlouhodobě vydrží málokdo. Proto je tu unikátní redukční program KetoMix , který je šetrný jak k lidskému tělu, tak k psychice. Jídla v něm navíc obsahují vše potřebné včetně vitamínů, minerálních látek nebo vlákniny, která prospívá zažívání. Nic vám tak nebude při hubnutí chybět. A výsledek je zaručený.  

Zkroťte nezvladatelné chutě


U klasických redukčních diet lidé většinou pociťují hlad, což bývá jedním z hlavních důvodů, proč dietu vzdávají. S KetoMixem  budete jíst 5x denně. Snížíte sice příjem sacharidů, ale budete jíst více bílkovin a správných tuků. Ty vás zasytí na delší dobu a omezí tak nezvladatelné chutě na jídlo.

KetoMix















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky KetoMix probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2023.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: Ochutnávkový týdenní dietní program Ketomix pro ženy
2. místo: Vitamínový balíček pro dobrou imunitu
3. místo: Ochutnávkový balíček Ketomix


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách ketonové diety KetoMix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !