MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku

15. 09. 2013 | Televizní tipy
Dobrodružné putování malého Matěje Špačka pokračuje ve čtvrtém dílu seriálu Špačkovi v síti času - Tatínek na objednávku, do míst, kterými protéká čas každého z nás.

Po mnoha letech přichází Česká televize s novým fantazijním trikovým seriálem pro děti a celou rodinu  -  Špačkovi v síti času. Nyní se můžete podívat na čtvrtý díl seriálu Špačkovi v síti času s názvem Tatínek na objednávku.

Seriál vypráví příběh rodiny Špačkových, která se náhodou ocitne na festivalu kouzelníků, kde vystupuje i skvělý mág Garibaldini - ve skutečnosti ředitel tajuplného Paláce času, což je prostor, kterým protéká čas každého z nás a kde jsou uloženy svazky lidských životů. Seznámení malého Matěje Špačka s Klementinkou, dcerkou Mistra Garibaldiniho, odstartuje gejzír velice dramatických a také humorných událostí. Spolu s Matějem navštívíme „zásvětní úřad“, stáváme se svědky posunů v čase a tím i proměn a korekcí osudů jednotlivých hrdinů, dozvídáme se o přidělování recyklovaného času, máme obavu o to, aby se Zásvětí Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávkunezmocnila lidská hamižnost, prezentovaná majitelkou kosmetické kliniky Macháčkovou. Je to seriál vícevrstevný, nabitý dějem, seriál, kde se volně prolíná rovina současného reálného světa s rovinou světa fantazijního a který také  retro pohledem nahlíží do minulosti.

V hereckém obsazení seriálu Špačkovi v síti času uvidíme Kláru Issovou, Pavla Lišku, Tomáše Hanáka, Pavla Zedníčka, Miroslava Táborského, Vladimíra Javorského, Simonu Stašovou a mnoho dalších. Námět a scénář seriálu Špačkovi v síti času napsala zkušená scenáristka Lucie Konášová, kameramanem je Antonín Chundela, architektem David Voborský, kostýmní výtvarnicí Simona Rybáková.

V 4. dílu seriálu Špačkovi v síti času - Tatínek na objednávku hrají: K. Issová, P. Liška, T. Hanák, V. Javorský, P. Zedníček, M. Táborský, S. Stašová, N. Boudová a další. Režie K. Smyczek a M. Dolenský

Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku uvidíte 15.9. 2013 od 18,10 hodin na ČT :D!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku:

Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku
Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku
Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku
Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku
Špačkovi v síti času 4.díl - Tatínek na objednávku
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles