![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Radost na každý den, bez starosti po celý rok: těstoviny, brambory, rýže, zeleninové saláty, maso a drůbež, ryby a mořské plody, sladkosti a ovoce, pokrmy na cesty, pro větší skupinku dětí + prostředky na některá onemocnění. …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
V úvodu najdete potřebné informace, odborné rady a v pěti kapitolách na 150 receptů na celý rok včetně omáček, příloh a salátů, které lze kombinovat nebo obměnit podle vlastní chuti. Grilování nabízí bohaté možnosti, pokrm je …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz.
Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně. …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Více než 100 receptů na sladkosti jako od profesionála! Smetanový oříškový dort, makový koláč, vánoční bábovka, mandlové dortíky, velikonoční beránci, masopustní koblihy, odpalované větrníčky... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Tapas jsou něco víc než jen lákavé a báječné španělské pikantní chuťovky s rybou, masem, zeleninou nebo se salátem, které se podávají ke sklence vína, sherry nebo k pivu již po staletí. Jsou výrazem nenuceného družného životního stylu …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Autor se mnoho let zabýval účinky vína a došel k závěru, že konzumenti vína trpí v menší míře například srdečními chorobami nebo cukrovkou. Je příčinou víno, strava nebo životospráva? …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Staňte se nápaditým hostitelem, který ve svém domácím baru vykouzlí drink pro každou příležitost.
1444 receptů od short drinků po long drinky. Nealkoholické koktejly, bowle a horké nápoje …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Autor na základě studia Leonardových zápisníků pronikl do tajů italské kuchyně 15. až 16. století. Dějiny stravování renesanční Itálie prokládá recepty starých kuchmistrů, neboť právě v nich je nejlépe uloženo tajemství chutí, vůní …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Knižní tipy
Kniha nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů, které jsou nejen zdravé, ale také lehce stravitelné. Středomořské, karibské a asijské kuchařské umění určitě obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa …více»
|