Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Společnost

Knižní citáty na zamyšlení

Knižní citáty na zamyšlení
29. 02. 2008 Knižní tipy
Bojte se člověka, který přečetl jen jednu knihu.; S knihami je to jako s lidmi: jen velmi malý počet něco znamená a zbytek se ztrácí v množství.; Jsou dva druhy knih. Jedny zkrášlují život, druhé byt.  …více»

Ďáblova bible - největší kniha světa

Ďáblova bible  - největší kniha světa
29. 02. 2008 Knižní tipy
Ďáblova bible, latinsky Codex Gigas, je kniha úctyhodná nejen obsahem, ale i podobou – ve středověku byla přirovnávána k sedmi divům světa. Váží 75 kilogramů, dřevěné desky knihy měří 900 krát 505 milimetrů.  …více»

Hříšná, divoká a nebezpečná ……… Peepshow

Hříšná, divoká a nebezpečná  ……… Peepshow
29. 02. 2008 Knižní tipy
Hříšná, divoká a nebezpečně zábavná – Simone Kirschová, nový soukromý detektiv ve městě. Simone Kirschová, alias Vivien Leighová, je inteligentní, sexy a zábavná.  …více»

Nejlepší bylinky v kuchyni

Nejlepší bylinky v kuchyni
28. 02. 2008 Knižní tipy
Bylinková pizza, bylinkový salát s křepelčími vejci, houbová omeleta s koriandrem, jehněčí se saturejkou, králík v bylinkovém hávu, potočnicová polévka, slaný špenátový koláč s medvědím česnekem, vepřové plátky s meduňkou,  …více»

Co jste nevěděli o Angelice

Co jste nevěděli o Angelice
28. 02. 2008 Úspěšní lidé
Michèle Mercier se narodila na Nový rok. Kvůli kariéře si musela zkrátit jméno. Navrhli jí pseudonym Michèle Mercier. To byl pro ní šok! Víme kolik kostýmů vyměnila Michèle Mercier při natáčení všech dílů Angeliky. …více»
 

Vaříme pro celou rodinu

Vaříme pro celou rodinu
27. 02. 2008 Knižní tipy
Radost na každý den, bez starosti po celý rok: těstoviny, brambory, rýže, zeleninové saláty, maso a drůbež, ryby a mořské plody, sladkosti a ovoce, pokrmy na cesty, pro větší skupinku dětí + prostředky na některá onemocnění. …více»

Grilování má své kouzlo a nikdy neomrzí

Grilování má své kouzlo a nikdy neomrzí
27. 02. 2008 Knižní tipy
V úvodu najdete potřebné informace, odborné rady a v pěti kapitolách na 150 receptů na celý rok včetně omáček, příloh a salátů, které lze kombinovat nebo obměnit podle vlastní chuti. Grilování nabízí bohaté možnosti, pokrm je …více»

ZVĚŘINA – exklusivní potravina

ZVĚŘINA – exklusivní potravina
27. 02. 2008 Knižní tipy
Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se  …více»

WOK – neodmyslitelná součást moderní kuchyně

WOK – neodmyslitelná součást moderní kuchyně
27. 02. 2008 Knižní tipy
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně. …více»

Pečení krok za krokem

Pečení krok za krokem
27. 02. 2008 Knižní tipy
Více než 100 receptů na sladkosti jako od profesionála! Smetanový oříškový dort, makový koláč, vánoční bábovka, mandlové dortíky, velikonoční beránci, masopustní koblihy, odpalované větrníčky... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !