8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křest nové knihy Barbary Nesvadbové Brusinky

22. 04. 2009 | Knižní tipy

KDY: ve čtvrtek 23. dubna 2009 v 17 hodin

KDE: v pražskem klubu Solidní nejistota, Pštrossova 21, 110 00 Praha 1

BRUSINKY jsou horkou knižní novinku - soubor humorných fejetonů, glos a povídek Brusinky s podtitulem „muži jsou hračky“ pokřtí jeho autorka Barbara Nesvadbová spolu s hosty už ve čtvrtek 23. dubna.

Barbara Nesvadbová patří mezi nejčtenější české autorky. Do povědomí veřejnosti se zapsala především svou originální knihou Bestiář (je i autorkou scénáře ke stejnojmennKřest nové knihy Barbary Nesvadbové Brusinky ému filmu) a knihou Pohádkář, která se po několik týdnů udržovala na samé špičce žebříčku prodejnosti knih!

O Brusinkách Barbary Nesvadbové

Brusinky jsou plné fejetonů, povídek a glos o životě žen, lásce, sexu i rodičovství. Svým stylem a lehkostí vyprávění rozhodně nezklamou ani náročnějšího čtenáře. Knihu nápaditými a hlavně vtipnými kresbami vybavil Mišo Dúha.

Křest nové knihy Barbary Nesvadbové Brusinky Vydaní knihy Brusinky bude provázet i charitativní projekt -originální tašky Naivní Brusinka a Skeptická Brusinka, které budou k mání za 260 Kč, a veškerý výtěžek z jejich prodeje půjde na domov pro mentálně handicapované klienty ústavu Zahrada v Kladně. „V nabídce budou dva druhy -  Naivní Brusinka a Skeptická Brusinka, takže si každý může vybrat podle svého naturelu či momentální nálady,“ upřesňuje Barbara Nesvadbová.

Tašky Brusinek se budou prodávat v buticích Taťány Kováříkové, Kláry Nademlýnské, Au pays des mimis, Pietro Filipi, v rodinných knihkupectvích Pemic a v kadeřnictví u Libora Šuly. Každý, kdo si zakoupí knihu Brusinky, získá slevový kupon, takže nevšední doplněk si bude moci pořídit dokonce za 190 Kč.

 

Čtěte také: Barbara Nesvadbová - Brusinky aneb muži jsou hračky

 

Zdroj: Etincelle

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Na to že je to knížka z fejetonů, je dobrá. Doporučuji.
Obrázek uživatelky
profil
četla jsem ji s velkým zaujetím,má co do sebe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Pohádkář se mi naopak líbil.
V Brusinkách jsou nějaké fejetony dobré a trefné, ale dost mi jich přijde slabších.
Celkově se mi Brusinky asi líbí nejméně, jinak ostatní její knihy - super.
Obrázek uživatelky
profil
I já vlastním všechny knížky od Báry - jsou opravdu skvělé. Souhlasím se Simčou - jen ten Pohádkář (mám ho vlastnoručně podepsaný od Báry) mi moc nesedl a pořád se nemohu dokousat ke konci. Brusinky jsem si koupila hned po vydání a přečetla je za víkend - dávám za 1! Bára je super!!!
Obrázek uživatelky
profil
Taky nečtu,jako holka jsem knížky četla a moc mě to bavilo,ale bohužel není čas..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles