8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč muži opouštějí ženy

6. 05. 2008 | Knižní tipy

Objevte svět mužů


Autorka: Shoshannaová, Brenda   
Vydala: nakl. JOTA
Vyšlo: 12/2007  (dotisk)
Počet stran: 272
Cena: 268  Kč
Formát: 144 x 205 mm, brožová vazba


Muži hovoří o tom, proč se rozhodli ukončit svůj vztah, a co by bývalo mohlo změnit jejich rozhodnutí. Všichni muži touží po lásce. Když ji získají, někteří z nich dostanou strach a ze vztahu prchají. Po lásce a vztahu sice touží, notně se jim však uleví, když se z nich vymaní. Těmto mužům připadá, že vztahy jsou obtížné. Obtížně se hledají, obtížně se udržují a je obtížné si je příjemně užít. Pravdou ale je, že nedostatek vztahů ani nedostatek lásky nikdy neexistuje. Proč nejsme tedy zamilovaní neustále? Co způsobuje, že utíkáme před láskou, po níž jsme tak lační?

Proč muži opouštění ženyKniha vznikla jako odpověď na tuto otázku. Zabývá se tím, co vyhání muže z náručí žen, i tím, co by je v nich dokázalo udržet. Jejím hlavním posláním je pomoci mužům i ženám pochopit hloubku i šířku mužské touhy, a tím jim umožnit, aby vytvořili vztahy, které dokáží překonat každou vztahovou vichřici.

Hovořila jsem se širokým spektrem mužů, kteří zastupovali nejrůznější věkové, ekonomické, vzdělávací i sociální skupiny. Někteří žili sami, jiní byli rozvedení. V průběhu rozhovorů jsme se snažili navést dotazované, aby odkryli základní esenci své zkušenosti se ženami. Přirozenou cestou jsme se tak dobrali k rozličným tématům a každý z mužů byl požádán, aby se podrobněji zabýval svým příběhem.


Více informací nejen o této knize Proč muži opouštějí ženy  se dozvíte také na stránkách nakladatelství JOTA .


ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
když chlap opustí ženu je to jeho věc jinej s ní třeba bude šťastnej. kolikrát ani nevěděj nebo si neuvědomujou co doma maj.
Obrázek uživatelky
profil
nevedet
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles