Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sherry Argovová - Proč muži miluji potvory

24. 08. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Proč muži miluji potvory
Autorka: Sherry Argovová
Nakladatelství: Motto
Datum vydání: 19.8. 2013
Brožovaná vazba
Rozměry: 205 x 292 mm
Počet stran: 256  str.
Cena: 209 Kč

Vtipný a čtivý rádce, který bez servítku popisuje typické párové chování a ukazuje ženám, jak si s úsměvem, bez výčitek a nářku, omotají kolem prstu muže svých snu a on udělá, co jim na očích vidí ..... Ona pro něj dělá první poslední, vaří večeři o třech chodech, nic si neplánuje, dokud jí nezavolá, ve všem ho chápe... 

A ON SI PŘESTO NEJDE JINOU – potvoru, která ho komanduje, stará se jen o sebe, nic neumí a navíc není ani moc hezká! V knize najdete odpověď na otázku, která trápí už celé generace žen: PROČ muži jednají s hodnými holkami jako s inventářem a vůbec si jich neváží? PROČ ti nejlepší muži zobou z ruky potvorám?

Sherry Argovová - Proč muži miluji potvoryUkázka z knihy

Proč muži miluji potvory:


Zákon přitažlivosti č. 4
- Někdy muž schválně nevolá, aby si vyzkoušel, jak žena zareaguje.

Muži totiž mají ve své druhé podstatě vepsáno, že si musejí otestovat vody, do nichž hodlají vstoupit. Podobně se chovají i děti, a neopomíjejme ani zvířata. Jistota je jistota.

Vydá-li se muž na ústup, nemusí to ještě znamenat, že vztah končí, ale třeba si jen potřebuje něco promyslet, potřebuje získat jakous takous jistotu. Na rovinu to samozřejmě neřekne. Jak by vypadal muž, kdyby partnerce mezi řečí oznámil „Lásko, potřeboval bych se ujistit o pevnosti našeho vztahu“? Raději se stáhne a bude sledovat, jak se zachováte. Pokud žena začne jednat emocionálně, muž získá pocit, že má situaci pod kontrolou. Ovšem bude-li žena jednat přecitlivěle poměrně často, pak pro něj přestává být onou zmiňovanou výzvou. Opak nastane, nebude-li muž vždy přesně vědět, jak se žena zachová.

Odstup mu kromě jiného dodá i víc kyslíku, protože ho ovane svoboda a s ní volnost pohybu. Jakmile se tedy stane, že o muži neslyšíte déle než obvykle, tvařte se, že o nic nejde. On totiž záhy znejistí, protože nebude vědět, jestli vám chybí nebo co se vlastně děje. Každopádně nebude mít dojem, že jste k němu přilepená vteřinovým lepidlem, a tím ochotněji se vrátí sám.

Zkuste se proto vyhýbat otázkám či spíše výtkám: „Proč jsi nezavolal?“ nebo „Proč ses celý týden neozval?“ Budete-li jednat, jako byste si toho ani nevšimla (čas přece utíká strašně rychle, když se výborně bavíte), přijde. Proč? Protože nemá pocit, že by to byla jeho povinnost.

V jednom časopisu jsem se nedávno dočetla jednu strašlivou radu. Radí čtenářkám, aby partnerovi podstrkovaly nečekané vzkazy na nejrůznější místa od batohu po ledničku, aby mu napsaly básničku a zasunuly ji za stěrač. Polibek smrti vašemu vztahu je na dosah. Okamžik, počkejte, ještě následovala rada, aby žena došla pro pizzu a v nečekané a pochopitelně předem neohlášené chvíli mu ji přinesla domů jako dárek na zavolanou. Tak, sečteno a podtrženo – a partner má dojem, že se spustil s profesionálním detektivem v ženském přestrojení.

Více informací nejen o této knize Sherry Argovová - Proč muži miluji potvory se dozvíte také na stránkách nakladatelství Albatros Media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Potvory si berou jen hodné mužeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem četla, už je to pár let. Četla jsem i "Proč si muži berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet". Což o to, čtení je to dobré, některé rady z těchto knih jsem si vzala k srdci taky. Ale celkově jsem přečetla veliké množství knih s touhle psychologií partnerského vztahu a teď mám pocit, že ve vztahu už bohužel nedokážu myslet a jednat "normálním" rozumem, ale až moc psychologicky, moc se ve všem babrám do hloubky a to taky není dobré, protože žádná kniha není univerzální návod na to, jak může vztah klapat, když se člověk bude chovat tak nebo tak...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles