Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kultura

Večer pro dobrou věc ve znamení písniček

Večer pro dobrou věc ve znamení písniček
5. 03. 2007 Ze společnosti
Vlasta Korec a Česká Miss budou uvádět další Večer pro dobrou věc, který bude ve znamení písniček, povídání a tanečních kreací. Můžete se těšit na Vlastu Horvátha, Alici Springs, Filipa Jankoviče, Vladimíra Čecha a další známé osobnosti. …více»

Jiří Menzel se bude podepisovat pro POHODU

Jiří Menzel se bude podepisovat pro POHODU
1. 03. 2007 Kultura
Den před udílením výročních filmových cen Český lev 2006, v pátek 2. března, bude horký kandidát na ocenění Jiří Menzel v pražském divadle DISK podepisovat fotografie a upomínkové předměty ve prospěch občanského sdružení …více»

Hudba Pražského hradu

Hudba Pražského hradu
15. 02. 2007 Kultura
Kapralova Quartet (Rita Čepurčenko, Simona Hurníková, Světlana Jahodová, Margit Klepáčová) vznikl v roce 1995 s původním názvem Venus Quartet Prague …více»

Jazz na Pražském Hradě

Jazz na Pražském Hradě
13. 02. 2007 Kultura
Přijďte 26. února 2007 ve 20.00 hodin do Španělského sálu na Pražském Hradě. Hvězda současné světové jazzové scény bude mít v dalším koncertu cyklu Jazz na Hradě rovnocenné umělecké partnery v trojici domácích protagonistů Emil Viklický Trio. Renomované sólisty vyneslo na čelné pozice mezi naší elitou hudební nadání.  …více»

Muzikál ANGELIKA od března v divadle Broadway

Muzikál ANGELIKA od března v divadle Broadway
9. 02. 2007 Ze společnosti
Muzikál Angelika - nový původní český muzikál z dílny autora hudby Michala Davida. Přípravy na Angeliku jsou v plném proudu. Vzhledem k vyrovnaným výkonům umělců, bude mít muzikál dvě premiéry, a to 6. a 7. 3.2007 v Divadle Broadway. …více»
 

Zdeněk Beran - Retrospektiva

Zdeněk Beran - Retrospektiva
8. 02. 2007 Kultura
Od 2. února do 8. dubna 2007 máte příležitost navštívit výstavu Retrospektiva, kterou pořádá Zdeněk Beran v Národní galerii v Praze, ve východním křídle 1. patra Veletržního paláce. …více»

Koncert Edity Adlerové za doprovodu Petra Šporcla

Koncert Edity Adlerové za doprovodu Petra Šporcla
9. 01. 2007 Kultura
17. ledna se uskuteční v kostele Nanebevzetí Panny Marie koncert Edity Adlerové. A to za doprovodu varhaníka Vlastimila Bičíka. Hostem večera bude violoncellista Petr Šporcl. …více»

Hvězdy muzikálu Jack Rozparovač dotočily album s písničkami

Hvězdy muzikálu Jack Rozparovač dotočily album s písničkami
5. 01. 2007 Kultura
Hvězdy muzikálu dotočily album s písničkami z připravovaného představení Jack Rozparovač. Deska vyjde 8. ledna, ale na premiéru muzikálu Jack Rozparovač si musíte počkat až do 27. února 2007. …více»

Vánoční ZOO ve Dvoře Králové nad Labem

Vánoční ZOO ve Dvoře Králové nad Labem
16. 12. 2006 Kultura
Východočeská ZOO ve Dvoře Králové nad Labem připravila pro návštěvníky tradiční akci - Vánoční ZOO. Otevřeno je od 9:00 do 19:00 hodin, na Štědrý den a na Silvestra se pokladny uzavírají již v 16:00 hodin. …více»

Broumov zažil Silvestr s celebritami pro dobrou věc

Broumov zažil Silvestr s celebritami pro dobrou věc
15. 12. 2006 Kultura
Vánoce 2006 se uskutečnily v Kulturním domě Střelnice, kde zcela zaplněný sál sledoval bohatý program, který se změnil v silvestrovskou show, jak nazvali občané města Broumova program, který snad ještě nepamatují. Celebrity povídali o vánocích, dárcích, zpěváci zpívali a tančilo se. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !