Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Abbaworld - oficiální interaktivní výstava míří do Prahy

25. 03. 2011 | Kultura

Třpyt a pompa velkolepé multimediální výstavní show ABBAWORLD má nové pokračování! Po Londýně, Melbourne, Sydney a Györu v Maďarsku je další zastávkou v kalendáři Praha. Členové skupiny ABBA jsou velmi rádi, že ABBAWORLD na jaře přijíždí do rozkvetlého hlavního města České republiky.


"ABBAWORLD se dostává na místa, kde jsme nikdy neměli příležitost
vystupovat, když jsme byli jako kapela ještě aktivní, a to je skvělé!
"
říká Björn. "Přejeme všem návštěvníkům nádherný zážitek."


abbaworldVýstavu ABBAWORLD, jež bude zahájena 6. května 2011 ve  Slovanském domě v centru hlavního města České republiky, uvádí Sony Music Česká republika ve spolupráci s Viva Art Music.


"Těšíme se na tuto výstavu ABBAWORLD s velkým očekáváním," říká Zbyněk Knobloch, ředitel Sony Music Entertainment Czech Republic. "Je to výstava, která dovoluje návštěvníkům účastnit se jí interaktivním způsobem, který by byl před pár lety naprosto nepředstavitelný."


Magnus Danielsson, prezident Touring Exhibitions, produkční společnosti ABBAWORLD, doprovází výstavu po celém světě."Bylo to velice úspěšné turné a naše návštěva v Maďarsku nám ukázala, že v mnoha zemích, kde fanoušci skupinu neviděli na koncertech, je po ABBA velká a nikdy neuspokojená poptávka. Teď už nemusíte litovat, že jste skupinu ABBA nikdy neviděli naživo - výstava dokonce přidává zážitkům další dimenzi - můžete se sami účastnit vystoupení na pódiu."


VÝSTAVA ABBAWORLD


letákABBAWORLD je multimediální výstavou a zároveň cestou plnou zážitků, spojených s kariérou švédské superskupiny ABBA. V rámci pražské výstavy uvidíte na více než 1.000m2  exklusivní video záběry, fotografie i doposud nikdy nevystavované osobní předměty náležející čtyřem pop-ikonám, kterými jsou Anni-Frid, Benny, Björn a Agnetha.


V rámci interaktivní výstavy ABBAWORLD si budete moci namixovat vlastní skladbu, vyzkoušet své znalosti ve vědomostním kvízu nebo si zatančit a zazpívat s postavičkami ABBA na opravdovém pódiu. A co víc – tyto zážitky si budete moci následně stáhnout do svého počítače!


Vstupenky na výstavu ABBAWORLD budou k dispozici od 24. března 2011 v síti TicketPro


Zdroj: Abbaworld.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka