Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!

19. 03. 2012 | Kultura
Vítěz ČeskoSlovenské SuperStar, držitel ocenění Objev roku ankety Český slavík a především zpěvák s jedinečným hlasovým projevem, Martin Chodúr byl ohlášen jako druhý host turné ALEXANDROVCŮ, které proběhne v květnu 2012. Zazpívá si tak na vybraných koncertech se stálicí české hudební scény Bárou Basikovou. Chodúr slavný armádní soubor natolik obdivuje, že pro něj dokonce složil vlastní píseň!

Ta se jmenuje „Moskva je v plamenech“ a je psána přímo „na tělo“ více než 120 člennému souboru, jehož mohutné hlasy Martina Chodúra inspirovaly. „Je to pro mne opravdu silný zážitek, že takový soubor je ochoten nastudovat i mou autorskou skladbu, kterou jsem pro ně složil,“ pochvaluje si Chodúr spolupráci se souborem. Píseň premiérově zazní na prvním koncertu turné 12. května 2012 v Praze. Martina Chodúra budou moci dále diváci vidět v Českých Budějovicích, Ostravě, Brně a Bratislavě. Kromě této novinky zazpívá světový hit Leonarda Cohena „Hallelujah“ nebo „My Way“ Franka Sinatry.

Bára Basiková a Martin ChodúrTaké Bára Basiková se na turné usilovně připravuje a známe písně, které se souborem zazpívá. Jednou z nich bude velká árie ze světoznámého muzikálu Andrew Lloyd Webbera! Jaká? Přijďte se podívat! Samozřejmě nebude chybět ani Basikové operně laděný hit „Veni Domine“. Bára Basiková bude hostem na všech koncertech Alexandrovců v České Republice a také na první části turné ve Slovenské republice. „Je to naprosto originální těleso a spojení s nimi bude pro mě nová a zajímavá zkušenost,“ těší se Basiková na spolupráci se souborem.

Oba hosté si společné vystoupení vyzkoušeli ve valentýnském speciálu pořadu TV Barrandov „To byl náš hit“, kde zazpívali duet „Sladké hlouposti“. O mimořádné kvalitě svědčí fakt, že jejich vystoupení bylo televizními diváky zvoleno jako nejlepší a pořad vyhráli. „Z výhry mám velkou radost, ale není až tak důležitá jako to, že se jedna z televizních společností snaží udělat pro lidi nějakou televizní zábavu na vyšší úrovni a dát také prostor novým mladým umělcům,“ okomentoval Chodúr působení v pořadu.

Soubor ALEXANDROVCIS Alexandrovci samozřejmě přijede také vynikající sólista Vadim Ananev, známý též jako "Mistr Kalinka", který měl v květnu 2011 v Praze sólový koncert. Ananevovi tleskal ve stoje plný sál Kongresového centra Praha. Jeho legendární „Kalinka“ nebude chybět ani tentokrát!
Alexandrovci přijíždí do České republiky na své dosud největší turné. Kompletní soubor se všemi sólisty se představí na celkem 17 koncertech ve 13 městech, poté bude jejich cesta pokračovat na Slovensko, kde mají v plánu dalších 7 koncertů. Podle neoficiálních informací půjde zřejmě o poslední vystoupení do roku 2015!

Jejich repertoár už dávno netvoří pouze ruské národní písně (Kaťuša, Kalinka či Smugljanka), které všichni velmi dobře známe, ale zasahuje do všech hudebních žánrů od klasiky, přes jazz, rock až po moderní hudbu. Pro současné turné připravili Alexandrovci program, který spojuje osvědčenou klasiku a zcela nové písně v jejich repertoáru. Těšit se samozřejmě můžeme také na jejich úchvatné taneční výkony s jedinečnými choreografiemi.

Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně v předprodejní síti TICKET ART a více než 420 prodejních míst včetně všech poboček ČK Čedok. Více informací o celém turné naleznete na www.alexandrovci.cz

Zdroj, foto: TICKET ART



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!:

MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!
MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!
MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!
MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!
MARTIN CHODÚR bude dalším hostem turné ALEXANDROVCŮ, napsal pro ně speciální píseň!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Chodúra mám ráda ....
Obrázek uživatelky
profil
Ja som mala možnosť byť na ich koncerte pred rokom
Bol to veľmi pekný zážitokSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že sem nedali ukázku té jeho písně
Obrázek uživatelky
profil
To by se mi líbilo...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
musí to být zážitek.Jednou bych je ráda viděla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles