Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijďte okusit jedinečnou atmosféru světové taneční soutěže Prague Open

19. 08. 2011 | Kultura
Zajímáte se o tanec? Baví vás sledovat sehrané a elegantní páry v noblesních toaletách na tanečním parketu? Chtěli byste na vlastní kůži zažít neopakovatelnou atmosféru mezinárodní taneční soutěže? Přijďte podpořit ty nejlepší a nejúspěšnější světové taneční páry na Prague Open, mezinárodní soutěž ve standardních a latinskoamerických tancích, která se koná 10. a 11. září 2011 v Praze.  

Soutěž Prague Open 2011 je zařazena do světového žebříčku soutěží pod hlavičkou Mezinárodní taneční federace, od které pořadatelé již počtvrté získali vyšší bodový statut s názvem International Open, a tím i možnost představit v Praze páry absolutní světové špičky. Prague Open Prague OpenInternational IDSF 2011 se uskuteční o víkendu 10. a 11. 9., a to každý den od 9 do 22 hodin ve sportovní hale Aréna Sparta - Podvinný mlýn v Libni na Praze 9. Soutěžní páry sbírají na akcích tohoto typu body do světového žebříčku, a tím je soutěž pro taneční páry a samozřejmě i diváky zajímavější a dynamičtější. Tento již osmý ročník přináší řadu novinek.

Na co se tedy můžete těšit? Ve dvou soutěžních dnech bude možné zhlédnout standardní a latinskoamerické tance až několika stovek tanečních párů, od kategorie juniorů, mládeže a dospělých až po kategorii seniorů nad 35 let. Po oba dva dny bude sportovní halou znít hudba doprovázející ladný pohyb těch nejlepších světových tanečníků v noblesních toaletách, kteří předvedou tance waltz, tango, valčík, slowfox a quickstep. A což teprve živé a temperamentní rytmy latinskoamerické hudby, kde se představí mistrovské taneční páry v tancích jako je samba, cha-cha, rumba, paso doble a jive! V programu obou dnů se budou střídat postupová kola jednotlivých věkových kategorií v obou skupinách tanců až do finále. Výkony tanečních párů hodnotí třináctičlenná mezinárodní porota, v níž jsou zastoupeni někteří bývalí profesionální mistři světa. Snahou pořadatelů je připomenout i tyto taneční hvězdy, nyní v rolích porotců. Současné taneční páry tak mohou ukázat, že bývalí mistři mají vynikající následovníky.

Prague OpenPořadatelé soutěže Prague Open 2011 získali pro svou akci záštitu primátora i partnerství hlavního města Prahy. Mediálním partnerem bude i tento rok Česká televize, která uvedla veřejnost do světa tance odvysíláním úspěšné televizní soutěže StarDance. Přijďte i vy zakusit neopakovatelnou atmosféru a podpořit své favority v této neobyčejné taneční soutěži. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketpro.

Osmý ročník soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích Prague Open 2011 se koná 10. a 11. září 2011 ve sportovní hale Aréna Sparta - Podvinný mlýn v Libni na Praze 9 – Vysočany!


Zdroj: Prague Open

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Postavy a róby nádherné, místy až vyzývavé...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles