Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Simona Babčáková se vrací do muzikálu Hello, Dolly!

27. 08. 2011 | Kultura
Simona Babčáková, herečka a žákyně improvizátora Jaroslava Duška, členka souboru Dejvického divadla a také představitelka Ireny Mollyové, se po mateřské dovolené vrací do muzikálu Hello, Dolly! Poprvé se dvojnásobná maminka představila v pondělí 22. 8. v Divadle Hybernia.

"Na Hello, Dolly se těším! Vracím se po roce, a tak jsem se byla podívat, abych si to připomněla. Představení se mi líbilo, ale prostor v Hybernii je nový a záludný a já mám lehkou obavu, zda-li trefím na jeviště včas,“ dodává s úsměvem herečka.
 
Hit loňského METROpolitního léta hereckých osobností má za sebou již více jak 50 repríz. Je to jednoduchý příběh vdovy Dolly Leviové (Ivana Chýlková bez alternace), která se živí jako dohazovačka a která svým šarmem a kouzlem přiměje jednoho ze svých zákazníků, mrzoutského starého mládence, aby se změnil v milého, galantního muže. Hello, Dolly proslavilo filmové zpracování s Barbrou Streisand a Louisem Armstrongem.

Simona Babčáková se vrací do muzikálu Hello, DollyDiváci se mohou po zbývajících osm srpnových večerů těšit také na Kryštofa Hádka, Jaromíra Dulavu, či Josefa Cardu, kteří to za doprovodu živého orchestru v Divadle Hybernia také dovedou pěkně roztočit. V muzikálu dále účinkují Monika A. Fingerová, Michal Slaný, Jan Meduna, Berenika Kohoutová, Mojmír Maděrič a další. Jako host se v roli Ernestiny Zámožné střídají dvě legendy české populární hudby Naďa Urbánková a Yvonne Přenosilová. Nově je tento herecký muzikál uváděn s anglickými titulky. Hello, Dolly nastudoval režisér Ondřej Sokol s použitím nových písňových textů Eduarda Krečmara. Hudební aranžmá připravil skladatel a dirigent Kryštof Marek.

Zdroj: Studio DVA

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak tuhle paní můžu.Je s ní sranda.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles