Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zúčastněte se castingu do soutěže Miss Příbramska 2011

15. 03. 2011 | Kultura

„Zúčastněte se castingu do soutěže MISS PŘÍBRAMSKA 2011. Casting se koná dne 16.4.2011 v Disco klubu Béčko v Příbrami!“ Již čtvrtým rokem společnost České modelky s.r.o. portál ceskemodelky.cz pořádá 4.ročník soutěže regionální soutěže krásy Miss Příbramska 2011. Záštitu nad touto soutěží převzalo město Příbram.


Casting do soutěže se koná dne 16.4.2011 od 15:00 hodin v Disco Klubu Béčko, Poštovní 3, Příbram V. Plavky, lodičky a startovné 200 Kč sebou. Věk 16-25 let, trvalé bydliště na Příbramsku (Příbram, Dobříš, Březnice, Nový Knín, Rožmitál pod Třemštínem, Sedlčany, Sedlec-Prčice)


plakatZ tohoto castiungu bude vybráno 12 finalistek, které se budou ucházet o titul Miss Příbramska 2011, a které se mohou těšit na soustředění v hotelu WELLTOR s využitím bazénu po celou dobu pobytu, který je zárověň hlavním partnerem soutěže, dále vítězka získá zapůjčení automobilu značky renault od společnosti Renault Auto VANDOL s.r.o. na 30 dní a spoustu dalších zajímavých cen např. permanetky do solárního studia EL, poukázky na brýle od společnosti Eiffel Optic a.s. v hodnotě 10.000 Kč pro vítězky, dárkové koše Studio Pink.


Do poroty této soutěže přijali pozvání starostové příbramských měst pan MVDr. Josef Řihák (starosta města Příbram), Ing. Tomáš Havlíček (starosta města Nový Knín), Jiří Štěrba (starosta města Březnice), Ing. Josef Vondrášek (starosta města Rožmitál pod Třemšínem), Mgr. Jaroslav Melša (starosta města Dobříš) a Miroslava Jeřábková (starostka města Sedlec-Prčice).


Dále účast v porotě přijala Lucie Váchová - MISS ČR 2003 v zastoupení občanského sdružení Dobrý skutek a zástupce generálního partnera soutěže společnosti Renault Auto VANDOL s.r.o.  I letos bude soutěž Miss minule-finalistkyPříbramska v charitativním pojetí a na slavnostním finále soutěže  bude probíhat dražba korunky pro občanské sdružení Dobrý skutek.


Mediálně tuto akci podporují televize Fonka, Příbramský deník, Příbramský servis, časopis Hubatá Černoška, rádio Hubajda, všechny příbramské městké noviny a časopisy, internetové portály www.chytrazena.cz, www.mezinami.cz, www.pribramsko.eu. Dalším partnerem soutěže je společnost Grants You Taxi, kadeřnické a vlasové studio Hair point  a také penzion Kunc.


Casting do soutěže se koná dne 16. 4. 2011
od 15:00 hodin v Disco Klubu Béčko


Zdroj: Miss Příbramska.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !