Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Britský projekt Example přichází s třetím studiovým albem

13. 10. 2011 | Novinky
ELLIOT JOHN GLEAVE, kterého celý svět zná pod pseudonymem EXAMPLE, o sobě dal poprvé naplno vědět minulý rok hitem "Kickstarts", který se na čas zabydlel i v českých rádiích. Tento britský zpěvák a rapper strávil většinu z posledních dvanácti měsíců ve studiu, kde vznikl materiál pro jeho nové album.

To letos na jaře dokončil a právě v těchto dnech vydává pod názvem "PLAYING IN THE SHADOWS". Za první vlaštovku byla zvolena úžasná taneční záležitost "CHANGED THE WAY YOU KISS ME", která zaznamenala velký ohlas po celé Evropě. Example se na zmiňovaném singlu oprostil od mainstreamových kudrlin, které v minulosti v jeho hudbě hrály prim a zaměřil se tancechtivé fanoušky.

cdPřidal pořádný klubový dupák, který pro něho vyhotovil producent a remixér Michael Woods, který je zároveň rezidentem prestižního londýnského klubu Ministry Of Sound, doplnil skladbu o aktuálně velmi oblíbený elektronický sound a výsledkem byla jedna z největších tanečních bomb tohoto jara a léta. V současné době je na světě již druhá singlovka s názvem "STAY AWAKE", která jeho zaměření na klubovou scénu jen potvrzuje.

Anglie leží Examplovi u nohou, zbytek Evropy jí začíná následovat. Možná proto si Elliot mohl dovolit na jeho novinkové album pozvat i celou škálu špičkových DJs a producentů. "Playing In The Shadows" přináší například kolaborace s  Faithless, Dirty South, Laidbackem Lukem nebo úspěšným duem Chase & Status.

Example vydává 30. září fantastické nové album „Playing in the shadows“



Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !