Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Největší světová lední revue Holiday on ice - MYSTERY

7. 01. 2008 | Novinky

AKTUÁLNĚ:

30. 1. - 1.2. 2009

Nejnovější ledová show

Holiday on Ice - Spirit



MYSTERY je nové představení lední revue Holiday on Ice. Toto nejnovější vystoupení nesporné špičky ve světě představení na ledě zve diváky do světa kouzel, záhad a hrůzy.


14.-17.2. 2008
PRAHA
SAZKA ARÉNA


Představení lední revue Holiday on ice MYSTERY, které začíná návštěvou na tajuplném Východě, včleňuje do propracované krasobruslařské výpravné revue prvky magie a neznáma. Unikátní nová scéna tohoto představení je dílem cenami ověnčeného návrháře Barta Clementa, kostýmy navrhl francouzský návrhář Edward Piekny. Revue MYSTERY v režii Anthony van Laasta s choreografií Robina Cousinse a hudební režií Michaela Reeda nabízí úžasný výlet do světa představivosti – na ledě.

Holiday on ice - MYSTERY Jednotlivými scénami představení provádí publikum cikánská kartářka, která nejprve přednese pomalou a smyslnou verzi klasiky Barryho Manilowa „Could it be Magic“ pro ženský vokál v doprovodu houslí. Na ledě se objeví obrovská kniha pohádek, a prostřednictvím iluze si kartářka vymění místo s Alenkou v říši divů Lewise Carrolla. Známý příběh, zhudebněný do rytmu swingu, sleduje Alenčina dobrodružství se všemi ztřeštěnými postavami včetně bílého králíka, šíleného kloboučníka i srdcové královny.

Slavná hudba Saint-Saensova Dance Macabre ožívá v odvážném čísle s temnými kostýmy a špetkou bizarnosti. Hypnotica obsahuje ohromující letecký výstup v rytmu hudby skupiny The Afro Celt Sound System.

Kouzelná všehochuť, zasazená do prostředí americké vysoké školy, obsahuje jako hlavní prvek trojrozměrný školní autobus a celou řadu klasických písní.

Druhé jednání začíná návštěvou zvěrokruhu planet, úsměvnou poctou astrologickým znamením, s montáží různých písní a kostýmů od krásných po absurdní. Následující procházka parkem připravuje scénu pro romantické setkání.

Holiday on ice - MYSTERY Kartářka se vrací do živého tanečního čísla v rytmu maďarské rapsodie. Vizuálně okouzlující návštěva středu země je výletem do nadpřirozené říše vil a skřítků. Představení lední revue Holiday on ice MYSTERY končí poctou divadelnímu a filmovému hitu „The Wiz“.

CENY VSTUPENEK:
I. kat 1100,- Kč II. kat 590,-Kč III. kat 450,- Kč IV. kat 350,- Kč
SLEVY 25 % PRO DĚTI A SKUPINY NAD 20 OSOB. VSTUPENKY V PRODEJI OD 28.11.2007

Navštivte také oficiální webové stránky v češtině Holiday on ice - MYSTERY

Hlavní účinkující lední revue Holiday on ice - MYSTERY


Magdalena Komorowska a Radek Dostál
Polská krasobruslařka Magdalena a Čech Radek tvoří krasobruslařský duet od svého vystoupení v představení revue Holiday on Ice s názvem Hollywood. Jejich vzájemné hledání toho správného partnera na ledu i mimo něj je spojilo dohromady tak, že nyní tvoří pár i v soukromém životě. V představení lední revue Holiday on ice MYSTERY přinášejí do svých krasobruslařských čísel nádech romantiky a auru tajemna a odvahy.

Barbara Maros
Barbaře Maros, která v současné době bydlí v Budapešti, jen o vlásek unikly zlaté medaile ve dvou maďarských krasobruslařských šampionátech. Barbara je též trénovaná balerína, což k jejímu již tak výraznému talentu na ledě přidává další rozměr elegance. Její profesionální kariéra zahrnuje i dlouhodobé angažmá v revue Holiday on Ice. Začínala jako sboristka v představení Diamonds a pokračovala ve vedlejší hlavní roli v představení Efteling on Ice. Neustále se vyvíjí a nyní vystupuje v hlavní roli v představení lední revue Holiday on ice MYSTERY.

Maxime Duchemin
Tento Francouz je plný překvapení: jeho osobité pohyby a figury z něj činí vynikajícího sólistu. V představeních Hollywood a Diamonds předváděl Maxime špičkové krasobruslařské výkony plné přesnosti, techniky a radostné choreografie, která v divácích přímo budila touhu se k němu na ledě přidat. Je to krasobruslař s láskou k tanci a hudbě, což jistě předvede i v představení lední revue Holiday on ice MYSTERY.

Holiday on ice - MYSTERY Alexander Goncharov
„Klasický, se silným projevem,“ takto popisuje svůj krasobruslařský styl Alexander Goncharov. Tento Rus odhalil svou lásku ke krasobruslení již v 5 letech. Své vášni zůstal věrný a prvního velkého úspěchu dosáhl v roce 1999, kdy získal zlatou medaili na ruském šampionátu juniorů. Ve stejném roce získal i zlato na ruském armádním šampionátu a druhé místo ve finále ruského poháru. Od roku 2004 pracuje na profesionálním poli a účinkuje před tisíci příznivců lední revue Holiday on Ice ve vystoupeních Hollywood, Peter Pan on Ice a Mystery.

Colleen Moyer a Robert Cording
Oba tito Američané jsou vynikajícími umělci, a to jako pár i jako sólisté. Oba za sebou mají léta profesionálních zkušeností s vystoupeními v Evropě i USA. V revue Holiday on Ice nyní Robert a jeho atraktivní partnerka poprvé vystupují společně.

Elvira Kazakova a Michal Zych
Elvira poprvé vstoupila na led v rodném Rusku v pěti letech a v mládí získala tolik ocenění, kolik jí jen dovoloval její výrazný talent. Když se setkala s Michalem, olympijským finalistou a trojnásobným mistrem Polska v tanci na ledě, spojily se jejich elegantní krasobruslařské styly v kombinaci, která uchvacuje diváky po celém světě.

Victoria Zhukovtsova
Victoria, kterou její matka bruslařka postavila na led ve dvou letech, vstoupila ve věku 14 let do Moskevského státního cirkusu. Brzy poté zahájila zářnou kariéru s vystoupeními plnými velkolepé akrobacie a skoků do vzduchu, se kterými procestovala celou Asii, Střední východ a oblast Austrálie a Oceánie.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Viděla jsme jejich představení, jsou úžastní. Všem doporučuji
Možná by to chtělo soutěž o vstupenky i když je vystoupení v Praze.
Byla by to bomba
Obrázek uživatelky
profil
Loni jsem byla na představení Diamonds v Rondu, je velká škoda že tam letos zase není
Obrázek uživatelky
profil
BYLA JSEM NA TOM VE STUTTGARTU.JE TO MOC HEZKÉ.
Obrázek uživatelky
profil
Strašně ráda bych na ni jela a vzala dceru, ale kojím a nevím jestli to manžel nebo babi budou chtí, tak uvidím, já jsem byla jako 6letá na cestě kolem světa za 80 dní, dodnes si to pamatujia nechalo to ve mně obrovský zážitek, je to opravdu nádhera andeska to musí být úplně nádhera.
Obrázek uživatelky
profil
Tam nemusite jen ti kteri mare radi krasobrusleni. Revue je nadherna podivana,plna driny,a fantastickych kostymu,doopravdy to stoji za ty penize videt!!! V revue nebrusli jen dospeli ale i male deti,je to proste frajerina!!! Byli jste nekdy bruslit? A upadli jste? No tak mi urcite date zapravdu ze to pekne boli! A vite kolikrat sebou museli seknout ti co tam brusli nez to pro nas nacvicili a sehrali se? Mockrat. Proto to stoji zato videt,a odmenit tu drinu bourlivym potleskem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles