Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Josefa Kvasničky

16. 03. 2022 | Televizní tipy
Zkušený reportér České televize absolvoval kvůli závažné nemoci několik náročných operací čelisti, po kterých se musel znovu učit jíst i mluvit. Nakonec se dokázal vrátit i ke své profesi. Jeho příběhem provází Martina Hynková Vrbová. Režie V. Šimůnek
(Premiéra)

V jednom okamžiku je uprostřed folklorního dění na Kopanicích, pak na hokejovém utkání zlínské extraligy a hned poté při soudních sporech a politických kauzách ve Vsetíně či Uherském Hradišti.

Zpravodaj Josef Kvasnička patří mezi televizní bardy, pro které je jejich profese posláním, zábavou a zároveň splněným snem. Při jeho reportážích mají diváci pocit, že žije stejný, obyčejný život jako všichni okolo...

13. komnata Josefa Kvasničky Ovšem opak je pravdou – před dvaceti lety se potkal s fatální diagnózou v podobě zhoubného nádoru v pravé dolní čelisti. Vše odstartovala běžná bolest zubů, se kterou se obrátil na svého zubaře.

Po řadě konzultací a vyšetření se ukázalo, že jediným řešením je postiženou část pravé čelistní kosti odebrat, což ho připravilo o čtvrtinu pusy a zubů.

Během deseti let absolvoval řadu dalších operací včetně té, kdy mu byl místo čelistní kosti implantován štěp z kyčle.

Po každém zákroku se musel naučit znovu kousat i artikulovat a musel si zvyknout, že jeho pusa pracuje zase jinak.

Samozřejmě se bál o svou profesi a budoucnost, ale odborníci ho ujistili, že když na sobě bude pracovat, bude schopný se naplno vrátit do života. Po počátečním šoku a fázi sebelítosti jim uvěřil, jako správný Býk se zatnul a slíbil si, že nemoc porazí. To se mu nakonec podařilo.


Pořad 13. komnata Josefa Kvasničky můžete sledovat

16.3. 2022 od 21:25 na ČT1!!

A opakování 18.3. a 23.3.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.
Sledovala jsem a držím palce . . .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles