Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Štěpána Kozuba

21. 03. 2023 | Televizní tipy
Všestranný herec, zpěvák a divadelník zažil v dětství šikanu a v mládí se musel vyrovnat se smrtí otce. Jeho příběhem provází Zuzana Burešová. Režie Markéta Oddfish Nešlehová
(Premiéra)

Štěpán Kozub je herec, zpěvák, scenárista, režisér. Umělecký šéf divadla. Náš nejúspěšnější stand up komik. Hraje ve filmech, v reklamách, sbírá umělecké ceny a sklízí uznání kritiků. Avšak v soukromí prožil i těžká období.

13. komnata Štěpána KozubaJako malý trpěl astmatem, proto se rodina přestěhovala z Bohumína do Javorníku. Rád recitoval, dokonce vyhrával recitační soutěže. Vážil přes sto kilogramů a jeho dětské „herectví“ byla forma terapie i obrana proti posměchu.

Ale nejen to – stala se z něj životní cesta, na které ho jeho rodiče, zejména tatínek, velmi podporovali. Štěpán vystudoval ostravskou konzervatoř a velmi záhy začal být velmi úspěšným hercem.

Jeho tatínek se však synových úspěchů nedočkal. Viděl ho jen v jednom představení.... Poprvé a naposledy v Shakespearově Něco za něco. V té době už bojoval s hematologicko-onkologickým onemocněním, a aby syna viděl hrát, musel se nechat uvolnit z nemocnice.

Štěpánovi bylo 20 let, když tatínek zemřel, jeho maminka se ve 42 letech stala vdovou. Smrt tatínka byla pro Štěpána zásadní a on si přál, aby zbytek rodiny zůstal pohromadě.  Stejně jako jeho táta, i on se oženil se svou první velkou láskou a brzy se stal tátou. A aby jeho maminka nezůstala sama, koupil pro svou rodinu dvojdomek. Rodina se nerozpadla. Štěpán se o to postaral.


Pořad 13. komnata Štěpána Kozuba můžete sledovat

21.3. 2023 od 21:05 na ČT1!!


Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Štěpána Kozuba:

13. komnata Štěpána Kozuba
13. komnata Štěpána Kozuba
13. komnata Štěpána Kozuba
13. komnata Štěpána Kozuba
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !