Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe 14.7. 2016

14. 07. 2016 | Televizní tipy
Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...

Ano, šéfe – 14.7. 2016:


Moravská Třebová je místo na půl cesty mezi Západem a Východem a mezi Severem s Jihem. Na rozlehlém náměstí není ani jedna restaurace a zbylé se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Jednou takovou je i Restaurace Excalibur, ve které jako by se zastavil čas kdesi v bájném středověku českého kapitalismu.

Ano šéfe 14.7. 2016Restaurace Excalibur, jak je patrno podle názvu, vychází z legendy o Králi Artušovi a bájném meči Excalibur. Interiér je stylizován do středověké krčmy, v krbu plápolá oheň a pod barem prýští pramen, vytrysknuvší po vražení Excaliburu do kašírované skály. Mezi tím vším bloumá vypuštěný majitel Josef Sýs a působí jako správce bizardní potěmkinovské vesnice.

Realita je však neúprosná - lidé do restaurace nechodí, kvalita jídel a jejich prezentace je mírně řečeno mimo mísu a v kuchyni vládne mocný démon alkoholu. Spolu s provozní slepotou majitele má podnik namířeno ke krachu během několika mála měsíců.

Když se Zdeněk prokouše přes bizarní názvy jídel jako “Dech mrtvé milenky” nebo “Leklá ryba”, pustí se do boje s duchem středověkého Disneylandu. Neúprosně odkrývá dětinskost celého konceptu, staví majitele před holá fakta a zdůrazňuje, že pokud se neoprostí při podnikání od osobních vazeb, čeká ho potupný krach. Neboť zaměstnancům na jeho podniku zdaleka nezáleží tak, jak si on myslí.

Zdeněk také velmi citlivě vytáhne na světlo problém, který ničí pomalu každou druhou restauraci - kuchařův alkoholismus. Promluva do duše alkoholikovi v posledním tažení patří mezi jedny z nejintenzivnějších momentů všech natočených dílů Ano, šéfe!

Během několika mála natáčecích dní se v Restauraci Excalibur podaří spustit proces, během něhož nezůstane na kameni kámen a jednotliví aktéři se ocitnou v pozicích, o kterých neměli ani tuchy.

Nenechte si 14.7. 2016 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:05 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !