Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 31. 10. 2022

31. 10. 2022 | Televizní tipy
Sledujte pořad Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé svatbě předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 31. 10. 2022 ve 21.35 na Primě.

Natálku a Tomáše spojil skauting. A je jasné, že když spolu na skautském táboře randili a došlo tam také k žádosti o ruku, volba místa, kde se odehraje Den D, byla jasná. Ve Skaličce. V lese, bez vody, elektřiny i toalety. Že si to nedokážete představit? Tak nás sledujte a zjistíte, že i taková veselka se dá vystrojit.

Den jak sen - 31. 10. 2022Jaký bude svatební příběh Natálky s Tomášem, kdo se bude brodit potokem a bude jim přát počasí, nebo nevěsta nakonec vezme ke svatebním šatům holínky? Proč nedorazí kadeřnice a kdo nevěstu učeše? Na všechny otázky najdete odpověď už v pondělí.

Natálka se s Tomášem seznámila ve Skautu. Ani jednoho ale nenapadlo, že se jednou vezmou. Oni totiž nevěděli, že spolu chodí. Jen se jejich přátelství prohlubovalo, až z toho bylo vztah. V prosinci před lety oba onemocněli, pak si přes Skype předčítali. A nakonec se v Mikulově na zastávce políbili. A to je přesně ten okamžik, odkdy počítají svůj vztah.

Tomáš tvrdí, že ho ke svatbě dovedla Natka. „Oba jsme studovali, a když jsme dostudovali, je svatba logickým krokem. A pak až dítě, dům… Někdo to může mít jinak, my svatbu chceme jako start pro řešení dalších věcí. Tedy založení rodiny a tak.“ Jak Tomáš odhadl velikost Natálčina zásnubního prstenu? „V noci jsem jí prst nenápadně měřil ocelovou sponou na hadici. A druhý den jsem spěchal do klenotnictví.“

V podobném duchu se ponesou všechny přípravy. Svépomocí. A svatební hosté budou mít jediný úkol. Do skautského tábora si dovézt ešus. Ovšem počítá se i s roztržitými hosty. V případě, že někdo zapomene, budou k zapůjčení. Dojde na kopání latrín, odzimování kuchyně a – pozor, hosté mají k dispozici skautské lázně, sprchu a další vymoženosti. Táborové wellness zprovozní Tomáš… Co na to řeknou hosté? A co na to řekne moderátorka?

„Jak tohle může být sauna?“ Navíc se občas u různých konstrukcí bojí Monika zeptat, k čemu to slouží. A Natálka ví, že byla Monika trochu v šoku. A že odmítne vyzkoušet si latríny na vlastní kůži. „To chápu, ale my si na svatbu pozvali lidi, kterým to vadit nebude. Skousnou to,“ je přesvědčena budoucí nevěsta.

Dojde také k zádrhelu. Na táboře je nikdo oddat nechce, takže proběhne úřední svatba, o které nikomu neřeknou. Také dojde na střet s maminkou, která prožívá i svatbu úřední. Bude mít nevěsta radost? A čeho se děsí? Oba snoubenci si hlídají rozpočet. Původně počítali s částkou, kterou utratí za svatbu, asi šedesát tisíc, ale podařilo se jim rozpočet minimálně jednou tolik přešvihnout. Bude to vadit?

Příběh plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat 31. 10. 2022 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !