Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Příjezd na farmu

23. 03. 2012 | Televizní tipy
Farmáři si minule vybrali tři ženy, s nimiž se rozhodli strávit několik dní na své farmě. Dnes nastal den D, kdy skončilo snění a favoritky vstoupí do dveří. Všichni se těší, ale mají i trochu trému. Farmáři, protože nevědí, jak se u nich ženám zalíbí, ženy, protože netuší, kde složí hlavu a co všechno je čeká.

Počasí je proměnlivé jako ženské rozmary, tři ženy si to nakonec rozmyslí a nepřijedou vůbec. Shodou okolností ty, na které byli farmáři hodně zvědaví. Ale jaké uvítání čeká na ty, co to nevzdaly? Jak se jim bude na venkově usínat? Které z žen a dívek čeká příjemné překvapení, a které by nejraději odjely domů? A kdo se spolu hned pohádá? Odpovědi přinese již páté Farmář hledá ženu - Příjezd na farmupokračování reality show Farmář hledá ženu.

Honza (47) čeká ve svém saloonu U Indiána na Dáju, Olí a Lenku. Kvůli holkám ranč uklidil, dovybavil koupelnu, oheň hřeje a Jan na něm uchystá první večeři. Přijedou ale jen blondýny Dája s Olí, bruneta Lenka nikoliv. Její odmítnutí Honzu mrzí nejvíce, protože na trochu tajemnou prodavačku luxusního textilu z Prahy se těšil. Možná i proto mají holky pocit, že nejradostněji je svým hýkáním vítá oslík. Dája, rozvedená matka dospělé dcery, si myslí, že hostitel se mohl na první den více upravit. Olí, která je už delší čas bez partnera a ráda by změnila život, spíše pozoruje cvrkot. Během společné večeře se dozvíme, že Dája má ráda dobrý sex, ale umí být i pomstychtivá, když ji někdo zklame. Brutálně upřímný Jan se netají tím, že je sobec.

Zklamání zažije i Standa (59), který se Na konci světa také těšil na „svoji“ Lenku, ale chovatelka koní mu dala košem. Musí se spokojit s pekařkou Katarínou a svojí vrstevnicí Martou. Blondýna a bruneta jsou jako oheň a voda. Pětačtyřicetiletá rozvedená matka tří dětí a čerstvá babička slovenský původ nezapře. Katarína hned komentuje vše, co se jí honí hlavou. Co na srdci, to na jazyku. A žádné žerty ohledně společného spaní se Standou nebere ani náznakem. Hostitel se takového temperamentu zděsí. To dvojnásobná babička, důchodkyně Marta, je klidná voda. Ženy už mají přidělená kolečka na zítřejší práci, dnes se ale ubytují v „kapličce“ a galantní Standa je uvítá dobrou večeří a vínem. Vzájemné oťukávání oživí škádlení s Katarínou.

Benjamínek Michal (19) vyhlíží svoje tři favoritky na zápraží i s rodiči. Jako první přijede optimistická bruneta Lucka, milovnice sportu a jízdy na koni, pro kterou není život na statku ničím překvapivým. Těší se a ničeho se nebojí. Jako druhá dorazí vysokoškolačka a chovatelka Martina. Usměvavá a Farmář hledá ženu - Příjezd na farmuoptimistická blondýna padla hned do oka Michalovým rodičům, o nichž děvčata svorně prohlašují, že jsou to velcí sympaťáci. A to nejlepší na konec – Pražanda Aneta, na niž Míša nejvíce čeká. Rodičům se ale zdá příliš drobná na tvrdou práci na farmě. A to Aneta přiznává, že občas umí prolenošit i celý den! Ale pro spokojenou budoucnost je prý ochotná se přizpůsobit. Rodinná večeře u Míši proběhne v pohodě, děvčata na statku čeká bílá a s maminčinou pomocí dokonale ustlaná ložnice.

Pěkně po staročesku – chlebem a solí – uvítá Jiří (41) své selky. Uvítací výbor tvoří rovněž psí smečka. Také Jirkovi nepřijede jedna z žen – odpískala to dlouhovlasá Hanka. Jiří má ale stejně co dělat, aby v obýváku uložil i maminku desetileté Amálky Ivanu a dvojnásobnou maminku Simonu. Čeká je Záhořovo lože – celkově je Jirkovo bydlení pro příchozí šok, zejména tmavá a neútulná kuchyně. Dům žebrá o zásah zedníka, malíře a úklid dvora, uvnitř je hodně much a pavouků. A to se Simona tolik těšila! I když může po příjezdu dostat bylinkových čajů, co hrdlo ráčí, nejraději by do sebe kopla panáka, a ne jednoho. Před usnutím ale atmosféru pročistí společný smích. Dostanou děvčata alespoň pusu na dobrou noc?

Zcela odlišné ubytování pro své favoritky nachystal Jeník (35). Jeho ženy dorazí na Strakonicko v plném počtu a čeká na ně prvorepubliková vila s útulnou ložnicí, dobrá večeře a příjemné povídání pod zahradní pergolou. A dokonce i pohádka na dobrou noc. Energická atraktivní operátorka, svobodná a bezdětná Johanka, přijela jako poslední a zbyla na ni velká manželská postel. Kadeřnice Martina pochází z vesnice a práce na statku se nebojí. To dvojnásobná maminka Jana pracuje z domova na počítači, s Honzou ji tedy spojuje společné hobby. Ovšem Jenda je velmi nerozhodný a každá z žen má něco, co ho láká. Teprve uvidíme, co nakonec rozhodne.

Příště uvidíte: Přichází druhý den na farmě, prohlídka domů, latifundií a stájí a tvrdá práce. Ale nejen ta… Proč se děvčata před prohlídkou statku malují, jako by šla na zábavu? – diví se Michal. Na obzoru jsou velká překvapení, která změní situaci i rozložení sil. Honzovi zavolá Lenka, že si to rozmyslela a chce přijet. Je tohle důvod Dájiných slz? A proč pláče Andrea? To Simona se otřepala a chce po Jirkovi další polibky. Jenomže pro stydlína Jiřího to vůbec není jen tak… „Spor o jablko“ mezi Katkou a Standou zhustí atmosféru Na konci světa. A Jeník je pro své ženy stále nečitelnější. Proč? To uvidíte…

Páté pokračování reality show Farmář hledá ženu uvidíte v pondělí 26. března ve 21.20 na Prima family.


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

Olí si vzala život... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles