Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska startuje již 5.3. 2014

5. 03. 2014 | Televizní tipy
Fenomenální soutěž pěveckých talentů Hlas ČeskoSlovenska 2014 se znovu vrátí na obrazovku TV Nova už ve středu 5.3. 2014 ve 20:20! Druhá řada Hlasu ČeskoSlovenska 2014 přinese nejen excelentní pěvecké výkony, ale také exkluzivní pohled do zákulisí na týmovou práci koučů Josefa Vojtka, Michala Davida, Dary Rolins, Marty Jandové a Majka Spirita.

Každý ze čtyř mentorů soutěže Hlas ČeskoSlovenska 2014 si na základě jediného smyslu – sluchu – sestaví svůj vlastní tým zpěváků, který bude provázet na cestě k vítězství a pohádkové výhře v hodnotě 80 tisíc EUR. V další řadě Hlasu se objeví i několik nových prvků – například speciální dvojkřeslo, do kterého usednou Marta Jandová a Dara Rolins.

Hlas ČeskoSlovenska startuje již 5.3. 2014O soutěži Hlas ČeskoSlovenska:


The Voice of…
je původně holandský formát, který se během jednoho roku stal světovým fenoménem.

Za jeho vznikem stojí mediální magnát a producent John de Mol. Kromě Česka a Slovenska už hledaly svůj Hlas tři desítky zemí po celé planetě, například v USA diváci sledují již šestou sezónu formátu.

První řadu Hlasu uvedla TV Nova na jaře 2012 a historicky první vítězkou se stala slovenská zpěvačka ukrajinského původu Ivanna Bagová.

Hlas ČeskoSlovenska 2014 startuje již 5.3. 2014

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jak se jim to letos vydaří.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles