Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti

23. 09. 2022 | Televizní tipy
Je to již tři roky, co se na obrazovkách poprvé objevil kutil Pepa Libický v pořadu zaměřujícím se na velké projekty a opravy. Teď slaví Libovky Pepy Libického sto odvysílaných dílů a z hobby pořadů vysílaných na televizi Prima drží první příčku ve sledovanosti. Letošní nejsledovanější díl si nenechalo ujít 458 000 diváků v CS 15+ (share 20,58 %).

„Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale neví, z které strany se do toho pustit, připravila skupina Prima Libovky Pepy Libického.“ Právě těmito slovy byl pořad Libovky Pepy Libického před třemi lety uveden, když se zařazoval do nedělního „hobby okénka“ televize Prima po boku RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ a Vychytávek Ládi Hrušky. Letos, konkrétně 9. října, odvysílá pořad svůj 100. díl.

Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti„Těžko věřit tomu, že už opravdu natáčíme 100. díl. Moc mě těší, že pořad diváky baví a já je jeho prostřednictvím mohu dále inspirovat, aby se nebáli vyrábět a opravovat sami. Do budoucna pro ně chystám představení celé řady nových, tzv. zelených technologií, které, myslím, v současné době budou řešit skoro všichni,“ říká Pepa Libický.

Za tři roky vysílání představily Libovky skutečně pestrou škálu témat – od výroby jídelního stolu s řekou z pryskyřice, stavbu dětského domečku na stromě či renovaci sedací soupravy, přes výrobu komody do koupelny, instalaci vertikální zahrady v ložnici, položení nové podlahy v dílně, až po pokládku kompletně nové zelené střechy nebo výměnu venkovní dlažby. Dosud největšími projekty byly čtyřdílná stavba koupacího jezírka na jaře 2020 a proměna bývalého hospodářského stavení na letní sídlo, kterou mohou diváci sledovat krok za krokem od jara minulého roku a jehož dokončení slavnostně završí letošní sezonu.

„Libovky Pepy Libického přesně zapadly do našeho portfolia hobby pořadů a nás velice těší, jak rychle si vydobyly diváckou přízeň. Pepa se pouští do každého projektu s vervou, pořadu ale zároveň nechybí humor, a to je kombinace, která mladé publikum pořadu baví,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Ve 100. jubilejním díle se Pepa pustí do instalace fotovoltaiky svépomocí, a přinese tak užitečný návod všem, kteří se zvyšujícími se cenami energií chystají její pořízení. Libovky Pepy Libického jsou od podzimu 2019 součástí nedělního „hobby okénka“ televize Prima spolu s RECEPTÁŘEM PRIMA NÁPADŮ a Vychytávkami Ládi Hrušky. V letošní jarní sezoně zasáhly tyto pořady dohromady každý týden v průměru 666 000 diváků v CS 15+.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti:

Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti
Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti
Libovky Pepy Libického slaví 100. díl. Mezi primáckými hobby pořady kralují ve sledovanosti
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !