Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko se vrací opět na Primu

25. 02. 2018 | Televizní tipy
Populární zábavná soutěžní show televize Prima Máme rádi Česko se opět vrací! První díl v pořadí již šesté řady uvidí diváci poprvé v neděli 25. února ve 20.15. Moderátorem je již tradičně Libor Bouček. Jako kapitáni se proti sobě postaví opět Jakub Prachař a Jan Dolanský.

Máme rádi Česko - 25.2. 2018:


Poprvé se show Máme rádi Česko objevila na obrazovkách Primy v dubnu 2013. Doposud bylo odvysíláno celkem 44 dílů. A dalších deset premiérových je pro fanoušky této oblíbené soutěže nyní přichystáno.

Máme rádi Česko se vrací opět na PrimuDiváci se mohou těšit na takové osobnosti, jako je například Josef Polášek, Miloš Knor, Tomáš Měcháček, Pavla Tomicová, Daniel Hůlka, Veronika Arichteva, Monika Absolonová, Radek Štěpánek, Michal Kavalčík, Jan Mühlfeit, Yveta Blanarovičová, Kamil Střihavka a celá řada dalších.

Jsem nadšen z toho, že se Máme rádi Česko zařadilo za pět let mezi stálice televizní obrazovky. Každá epizoda je jiná a každá přináší obrovskou zábavu na place. A jsem přesvědčen, že i tentokrát bude právě ta zábava přenesena také domů k televizním divákům,“ říká moderátor Libor Bouček.

Jeho slova potvrzuje jeden z kapitánů, Jakub Prachař. Právě Jakub je společně s Liborem Boučkem v soutěži od samého začátku. V roli druhého kapitána se vystřídali před Janem Dolanským Lou Fanánek Hagen a Martin Dejdar.

První premiérový díl šesté řady Máme rádi Česko uvidí diváci na Primě již v neděli 25. 2. 2018 ve 20.15.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máme rádi Česko se vrací opět na Primu:

Máme rádi Česko se vrací opět na Primu
Máme rádi Česko se vrací opět na Primu
Máme rádi Česko se vrací opět na Primu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles