Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mordparta - 5. díl - Nevěra

25. 09. 2016 | Televizní tipy
5. díl nového kriminálního seriálu Mordparta nese název „ Nevěra“ a sledovat jej můžete 25.9. 2016. Z televizní obrazovky k nám mluví moderátor ranních zpráv a připomíná kauzu krádeže klenotů v hodnotě 20 milionů korun, která  se stala před dvěma dny během transportu na letiště Václava Havla. Na obrazovce je teď Olívia Zelinger jak spěchá do budovy firmy, následují záběry bezpečnostní dodávky odstavené na krajnici a obehnané policejní páskou, fotka muže v uniformě sbs agentury.

Při přepadení byl postřelen jeden ze zaměstnanců bezpečnostní agentury. Nyní je po operaci a mimo ohrožení života… připomíná moderátor. Klenoty patřily české firmě Zelinger a směřovaly do Paříže, aby se tam účastnily slavnostního otevření módní sezóny. Majitelem je známý klenotník Petr Zelinger, jehož šperky v minulosti zdobily hvězdy, jako Monika Belluci, nebo Jenifer Lawrence.
Ocitáme se v reálu.

Mordparta - 5. díl - 25.9. 2016Auto, které patří vyšetřovateli Kájovi Plíhalovi, stojí v popředí, v pozadí železniční násyp s kolejemi, kolem nich technici. Kája dřepí mezi kolejemi, dívá se na techniky v overalech, v linii kolejí sbírají kusy roztrhaného těla. Vlak přejel muže, který ležel v kolejišti… v dost nepřehledném úseku. Tělo je roztahané asi na padesáti metrech… Na hlavě soudní lékař objevil střelnou ránu, kalibr 38. Jeto opuštěný úsek tratě, pět kilometrů od nejbližší vesnice, tudy lidi moc nechodí.

V blízkosti nejsou žádní dělníci a na cestě není odstavené žádné auto… Jeden z techniků fotí ruku, ta má jen tři prsty, jizvy jsou ale zahojené, zranění je staré. Na zápěstí má vojenské hodinky.
Psovod dává psovi čichnout ke kusu oděvu, táhne ho. Skupinka vyšetřovatelů se obrátí za hlasem psovoda.

Pes a pak ostatní vcházejí na louku, tu nebylo skrz stromy vidět, zastaví se, rozhlíží se. Na louce jsou pneumatikami rozryté koleje, vedou kolem sudů, na jednom je nakreslený terč. Pes zůstane stát u místa se zaschlým červeným flekem, štěká. Psovod ho odtahuje.

Kapitán Naďa Vokušová přichází, dřepne si k fleku. Na stéblech trávy vidíme kapky krve, vypadá to, že oběť tady zastřelili. Kája zkoumá sudy. Prstem přechází po dírách v terči. Odsune jej, jsou pod ním kovové úlomky. Vezme je do dlaně.  Projektily… minimálně dva různé kalibry.  Kája konstatuje, že to tu připomíná cvičiště... Naďa se zeptá: „Cvičiště čeho…?“

Není to jediná otázka, kterou musí Mordparta začít řešit.  Přidělený zástupce prvního pražského oddělení, Radačinský, který se bude na vyšetřování podílet, jim oznámil, že kulka, co zabila muže z kolejiště, je shodná s projektilem, který lékaři vytáhli z těla postřeleného „sbskáře“.

Loupež šperků souvisí s vraždou na železničním náspu. Co tyto dva případy spojuje? Zdá se, že lupiči a agentura, která šperky převážela…

O seriálu Mordparta:


Hrají: J. Bartoška, V. Kotek, M. Plánková, P. Batěk, J. Bábek, K. Boková, M. Steinmasslová. Scénář: T. Bombík, Režie: P. Bebjak.

5. díl nového kriminálního seriálu Mordparta můžete sledovat 25.9. 2016 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !