Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na nože! - To nejlepší na konec!

30. 11. 2010 | Televizní tipy
Kdo svede duel o milion korun a titul superšéfa, se rozhodne mezi Robertem, Petrem a Jardou. Jeden kuchař musí však ještě vypadnout, aby vznikla finální dvojice. Všichni tři tak dostanou čas na domácí přípravu tříchodového menu po česku, během níž si budou natáčet video deníček. Kdo uvaří během devadesáti minut nejhorší jídlo? A kdo bude nakonec nejlepší? Jarda, kterého většina tipuje na vítěze? Robert, který nikdy nezískal zástěru imunity? Petr, kterého právě trápí nedostatek invence? Kdo si vyvaří vysněný milion a titul superšéf, se dozvíte ve finále kuchařské soutěže Na nože! už v úterý 30. listopadu ve 21.20 na Primě!

Vražda v přímém přenosu. Robert překvapí originalitou. Zabije kapra a udělá drzost – tatarák z kapra. Hlavní jídlo z brzlíku a krup a krupičná kaše na závěr porotu také zaskočí. Kančí na daňčím. Na Jardových talířích se toho odehrává na-noze-finalehrozně moc. Strašně moc chutí, milý Jardo. Hovězí líčka s kaší šéfa nenadchnou, dezert ocení.

Osudný křen. Petr si vybere skoro identické menu, a zradí ho křen. Líčka a knedlík dorazí hořkou křenovou pastou. Umělecký dojem z kulajdy, hlavního jídla a sladkých závěrečných knedlíčků je vynikající, o chuti to ale neplatí.

Finále se odehraje během krásného podzimního dne ve stylovém prostředí Villy Richter v blízkosti vinice a Pražského hradu. Jídlo zhodnotí porota i hosté. Oba finalisté si vyberou tři pomocníky z bývalých kolegů a uvaří pětichodové menu dle vlastní volby. Koho si vezmou k ruce? Bude to nejdražší menu jejich života a měl by to být krásný průřez kuchařským uměním. Jednotlivé chody bude prezentovat špičkový číšník Pavel Winter. Kdo si práci lépe zorganizuje? Kdo udělá méně chyb? Kdo vyhraje? Komu spadne do klína jeden milion korun a titul superšéf?

Menu finalisty č. 1:
Salát z červené řepy, jahod a kozího sýra, hráškový krém se šafránem, treska s pastou, steak s měšcem z jarního těsta s hříbkovým ragú a brioška s vinnou pěnou sabaione.

Menu finalisty č. 2:

Kozí sýr s emulzí, polévka z černého kořene, pošírovaná vejce s pórkovým krémem, jelení hřbet s růžičkovou kapustou, jalovcovou omáčkou a kaštany, staročeský trhanec s jablky, tvarohem a syrovátkovým želé.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tuším, že Petr místo imunity vyletí a pravděpodobně vyhraje Jarda......ale fakt si myslím, že je to daný předem.....zákulisní praktiky.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
těším se na to kdo vyhraje, ale ty porce jsou moc malé, potom se dorazí knedlíkem. Polreich bude jistě zase zábavný, tak dobré chutnání!!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to jsem zvědavá kdo vyhraje
Obrázek uživatelky
profil
lepší dnes vyhraje.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nedala bych si to meníčko ani jedno, myslím, že méně je někdy více - moc chutí, páté přes devátéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles