Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička - dozvíte se, jak se stát správným pirátem

2. 03. 2012 | Televizní tipy
Na další premiérovou porci improvizovaného humoru show Partička se mohou uvidí diváci a fanoušci těšit už v pondělí 5. března na Prima family!

Kompletní sestava herců ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela, pod taktovkou moderátora - zadavatele témat Daniela Dangla, opět nezklame svou spontánností, humorem, vtipnými dialogy a ještě vtipnějšími převleky.


Mimo jiné v pondělí uvidíme, jestli Ondřej Sokol uhodne, že „jeho“ ruce názorně předvádějí jak se stát správným pirátem.

PartičkaDále se kouknete na trable Richarda Genzera alias sexuologa Radima Uzla a Igora Chmely jako Ivana Mládka při odhalování své totožnosti , farmáře Michala Suchánka při prohlídce pštrosí farmy s redaktorem Igorem Chmelou a zazní i operní árie hudební formace Il Divo v podání herců Partičky.

Premiérový díl show Partička 5. března 2012 ve 22:35 na Prima family!


Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !