MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 29.3. 2013

29. 03. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 29.3. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Politik Jiří Dienstbier, herečka Gabriela Míčová a lovec duchů Jaroslav Drábek se představí v další Show Jana Krause s datem 29.3. 2013.

Show Jana Krause – 29.3. 2013:


Jiří Dienstbier
– nejpopulárnější český politik, který drží prvenství v žebříčku popularity již od září 2011. Jeden z prezidentských kandidátů přišel nedávno o svou funkci místopředsedy ČSSD. Za konec své politické kariéry to však nepokládá, protože zůstává v Senátu a předpokládá, že tím, že nebude spjat s vedením, může svoji osobnost více vyprofilovat.

Show Jana Krause 29.3. 2013Gabriela Míčová – herečka, která letos získala Českého lva za nejlepší herecký výkon (film Odpad město smrt – prostitutka Romi) a minulou sobotu získala i cenu Thálie – opět za roli Romi – tentokrát za divadelní zpracování. Herečku si diváci prvotně spojí s divadlem Komedie, kde ztvárnila například Lídu Baarovou ve hře Goebbels/Baarová. „Mohla jsem Baarovou lépe poznat a přemýšlet, proč nějaká rozhodnutí udělala. Nechci ji ale hodnotit. Myslím, že ani v představení jsme nechtěli divákovi podsouvat jasný názor na její životní postoje," vzpomíná na svou zásadní roli.

V současné době hraje ve Studiu Dva, Studiu Hrdinů, v divadle Na zábradlí a na jaře začne zkoušet na Kladně. A co říká o své roli prostitutky, za niž dostala Lva a která mj. vyžadovala, aby mluvila sprostě, spoře oblečená a vystavovala prsa? „Nebyla to první herecká příležitost, kdy jsem si mohla zahrát prostitutku," říká. Musela také točit v autentickém prostředí pražského Václaváku. „Bylo to takové noční dobrodružství. Měla jsem i nabídky. Nebo se na mě naopak tamní holky koukaly, že jsem v jejich rajónu nová a že mám táhnout pryč."

Jaroslav Drábek – lovec duchů. Česko je momentálně bez jediného oficiálního vatikánského exorcisty. A případů, kdy lidé zažívají podivné jevy, prý přibývá. Většina se o tom bojí mluvit, ale jiní zavolají na pomoc pana Drábka. Jaroslav Drábek funguje jako „zaháněč" duchů ze záhrobí. Pokud zažíváte paranormální jevy, slyšíte podivné zvuky a zažíváte podivné a nevysvětlitelné jevy, charismatický pan Drábek je ten, který vám může pomoci. Na pomoc si s sebou nosí ghostmeter – měřič přítomnosti duchů, tibetské žezlo duchovní síly vadžra, tibetský zvonek a svěcenou vodu.

Podle pana Drábka duchové obvykle nevědí, že lidem škodí. Ke své existenci potřebují energii a tu odčerpávají právě z lidí, s nimiž žijí. „Lidi pak bolí hlava, náhle ztrácejí energii, bývají bez lékařského vysvětlení unavení – to jsou typické příznaky přítomnosti ducha," vysvětluje. Jaroslav Drábek se komunikací s duchy zabývá už 15 let. Založil a vede skupinu lidí, která se zaobírá přízraky. „Ale my duchy nevymítáme. My s nimi komunikujeme. Snažíme se je respektovat a oni respektují nás," říká muž, který se živí jako léčitel a bylinkář a přednáší na brněnské škole alternativních umění.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 29.3. 2013 od 22.20 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkLÍBÍ SE MI
Obrázek uživatelky
profil
záleží na tom,kdo je jako host
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles