Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 106. díl - Lekce romantiky

18. 05. 2021 | Televizní tipy
106. díl televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 18. 5. 2021. Julie natáčí v hospodě film, ale moc jí to nejde. Žádá Týnu o pomoc. Ta jí skutečně pomůže a dopadne to skvěle. Janek požádá Týnu o tanec, ale Týna odmítne. Pak mu vysvětluje, že spolu ještě netancovali, musí se sehrát. Zatančí si a jde jim to. A Janek pak při hospodské taneční scéně Týnu požádá o tanec a společně tancují.

John objevil v Německu Haninu dceru Annu, která přijede. Hana je dojatá, s Annou si společně vypráví. Jenže Hana se dozví, že Anna přijela tak brzy, protože jí John řekl, že je Hana smrtelně nemocná. Hana je z toho zaskočená a když Anně řekne, že to tak není, Anna odjede. Hana požádá Johna, aby už takové věci neříkal.

Slunečná - 106. díl - Lekce romantikyBěta si myslí, že profesor zase půjčuje peníze, ale ukáže se, že profesor odjel se svým kamarádem na jeho chalupu. Roman tajně žádá svoji matku, aby mu půjčila peníze. Ta to odmítá, ale žádá Johna, který se rozhodne je Romanovi nepůjčit. Nakonec vše zařídí Janek, který dá Romanovi 35 milionů, když jim vrátí louky. Roman souhlasí.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

106. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 18. 5. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !