Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tátova volha

24. 03. 2019 | Televizní tipy
Matka s dcerou se vydávají ve starém autě za nečekaným tajemstvím a skrytými vztahy zemřelého otce a manžela. Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT Tátova volha.

Ve filmu Tátova volha hrají: E. Balzerová, T. Vilhelmová, E. Vášáryová, E. Holubová, B. Polívka, M. Myšička a další. Scénář I. K. Jestřábová a J. Vejdělek. Kamera V. Smutný. Režie J. Vejdělek  (Premiéra)

O svérázné cestě dvou žen za tajemstvím paralelního světa jejich zemřelého otce a manžela říká režisér Jiří Vejdělek: "Výrazně mi ale pomáhal scénář, který se herečkám i hercům velice líbil. Po Tátova volhaElišce Balzerové už se mi stýskalo a byl jsem rád, že jí znovu můžu nabídnout krásnou roli. Vůbec jsem nepochyboval, že v ní bude skvělá. Ale ještě mě překvapila, byla totiž naprosto brilantní.

Táňu Vilhelmovou jsem chtěl již dávno obsadit, takže jsem byl potěšen, že jsem konečně měl roli, která je jí hodna. Bylo to pro mě i pro ni velice zajímavé natáčení, protože v Tátově volze hraje výrazně jinou povahu, než jaké předváděla ve filmech dosud. Na rozdíl od temperamentních, energických, mnohdy až ostrých hrdinek, představuje v Tátově volze takového motýlka s neuvěřitelnou vnitřní silou."

Česká televize film Tátova volha uvádí v televizní premiéře k významnému životnímu jubileu Elišky Balzerové.

Film Tátova volha můžete sledovat 24. 3. 2019 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tátova volha:

Tátova volha
Tátova volha
Tátova volha
Tátova volha
Tátova volha
Tátova volha
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj