Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 3. díl - 8. 11. 2021

8. 11. 2021 | Televizní tipy
166,7 kg. Taková je původní Moničina váha ve třiceti letech. Ta, se kterou vstupuje do pořadu Tlouštíci. Hodně přibrala po dětech. Rozhodla se s tím tedy něco udělat. I proto, že nechce mít ve zdravotní zprávě napsáno, že je morbidně obézní. Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 8. listopadu ve 21.30 na televizi Prima.

Monika přibrala po dětech. I když ji její manžel miluje takovou, jaká je, rozhodla se se sebou něco udělat. Je šťastná za svůj život i děti, za to, že lékařská váha jí nezváží už tolik šťastná není. Navíc při pohledu do zrcadla, jak sama tvrdí, vidí něco ošklivého, velkého a nepřitažlivého. Povede se jí s kilogramy zatočit a nastavit životosprávu tak, aby pomalu, trvale a zdravě zhubla?

Tlouštíci - 3. díl - 8. 11. 2021Moničin osud není z těch nejlehčích. Maminka jí zemřela, když byla malá, a ona nakonec skončila v dětském domově. S kily navíc bojuje celý život. Nejvíc přibrala v těhotenství a ani po porodech nešla kila dolů. Monika si uvědomuje, že 163 kilo je opravdu alarmujících. Jejím největším problémem je paradoxně to, že málo jí. Respektive nejí přes den, ale večer to dožene. Podaří se našemu týmu Moniku přesvědčit, že pravidelná strava je základ?

Navíc metabolický věk má Monika poměrně vysoký a je třeba s ním něco okamžitě udělat. Pustí se do hubnutí s vervou a nevzdá to na půli cesty, nebo zjistí, že cesta ke zdravé postavě je dlážděna velkými předsevzetími?

S jídelníčkem pomůže Monice MUDr. Dita Pichlerová, s psychickými problémy Monice pak psycholožka Zuzana Douchová, která se mimo jiné specializuje na řešení poruch příjmu potravy.
Monika se pomalu začíná hýbat, ale nadváha si svou daň vybírá na fungování celého těla… Kvůli covidovému lockdownu bude online na správné cviky a pohybové aktivity dohlížet Lucie Ternová, lektorka zdravého pohybu a trenérka fyzio-fitness, certifikovaná trenérka metody DNS prof. Pavla Koláře.

Blížící se konec osmiměsíčního snažení Moniku děsí. Moc dobře ví, že není vše, jak má být… že hledání falešných důvodů neúspěchu je jen obelhávání sebe samé… Podporu ale má v psycholožce Zuzaně Douchové. Jak tohle dopadne? Podaří se Monice vyhrát sama nad sebou a dostat se pod vysněných 140 kg, nebo ne? Sledujte už v pondělí. A nejen to. Uvidíte, co na Moničino snažení řekne její manžel.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 8. 11. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !