Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - Veronika 7.5. 2020

7. 05. 2020 | Televizní tipy
Každý z osmi účastníků pořadu Tlouštíci si nese do začátku natáčení jako vklad nejen velkou nadváhu, ale také silný životní příběh, se kterým se více či méně úspěšně pere. A také proto nehubne. Tým televize Prima, složený z renomovaných odborníků, nabízí trvalé vyřešení problémů. Jak si se svou situací poradí sedmá statečná – Veronika, sledujte premiérově již 7. května ve 21.35 na televizi Prima.

Devětadvacetiletá porodní asistentka Veronika se do pořadu nepřihlásila sama, ale přihlásila ji její starostlivá babička. Jenže Veronika má pocit, že to není úplně fér, i když váží 117 kg: „Babička si myslí, že to, že jsem tlustá, znamená, že jsem nepřitažlivá.“ Faktem je, že Veronika nikdy nebyla hubená. Přibírala odmalička. S příchodem první lásky a antikoncepce ale začala přibírat víc a víc.
Jak sama tvrdí: „Vlastně za to všechno můžou chlapi.“ Veronika by ráda už konečně našla lásku.

Tlouštíci - Veronika 7.5. 2020Myslí si ale, že se svou postavou nemá šanci. I její babička by si přála, aby si její vnučka našla nějakého partnera a usadila se. Vnučku dokonce motivovala finanční odměnou v případě, že dokáže zhubnout. Jenže právě to Veroniku možná stresuje ještě víc. A tak stresy dál zajídá čokoládou a dalšími sladkostmi. Veronika zatím bydlí s rodiči a šetří si na vlastní bydlení. Kromě náročných směn v nemocnici si ještě přivydělává sepisováním anamnéz a úklidem. Takový zápřah má však za následek nepravidelný režim, nedostatek spánku a neustálé odbývání se.

I proto nakonec na nabídku Veronika kývla a svěřila se do rukou odborníků. I přes její poměrně nízký věk ukázaly laboratorní testy nepříliš dobré výsledky. Má zvýšené hodnoty kyseliny močové a vyšší tlak. 41,5 % jejího těla tvoří tuk. I hodnota vnitřního tuku je poměrně vysoká – celých 180 centimetrů čtverečních. Jak sama Veronika zhodnotila svoje výsledky: „Teď už je fakt pozdě, už s tím musím začít něco dělat.“ Paradoxem ale je, že Veronika kromě zdravotnické školy vystudovala i nutriční terapii, a přesto má velmi špatné stravovací návyky. V jejím jídelníčku chybí kvalitní bílkoviny a Veronika jednoduše neumí zdravě jíst. Nebude tedy problém spíš v motivaci a pohledu na sebe sama?

Od výživových odborníků si odnesla doporučení, aby do svého jídelníčku zařadila kvalitní zdroje bílkovin a zeleninu. Kromě toho jí zakázali během nočních směn hladovět. A Veronika začala konečně hubnout. Zatímco je patrné, že s jídelníčkem se moc neskamarádila, pohyb si zamilovala. Během pravidelných kontrol vyšlo najevo, že Veronika v jídelníčku experimentuje a vytváří si vlastní pravidla – což se ukáže jako obrovská chyba. Vynechává sacharidy, aby si mohla dát skleničku alkoholu. A za několika shozenými kily stála spíš náhoda a pravidelný trénink.

Experimenty s jídelníčkem se jí moc nepovedly. Takže byla nešťastná. Pro hubnoucího totiž není nic smutnějšího než pohled na váhu, jejíž ručička se nehýbe správným směrem. A přesně to se stalo Veronice. Navíc: Veronika si nedokázala odepřít večírky a festivaly, dál hodně pracovala, tudíž na jídelníček nemyslela. Odborníci, včetně opravářky hlav Janky, museli zakročit.

Podařilo se jí nakonec změnit svůj přístup k vlastnímu tělu a pohnout s přebývajícími kilogramy? Najde nakonec lásku a splní babiččina (a snad už i svoje) očekávání? Okamžitě po každém dílu pořadu Tlouštíci mohou diváci sledovat navazující pořad Tlouštíci EXTRA, ve kterém se budou moci seznámit s trendy ve zdravém životním stylu, dostanou přesné návody na dlouhodobé snižování váhy, ale také se dozvědí, kterým mýtům by rozhodně pozornost věnovat neměli. V každém dílu pořadu Tlouštíci EXTRA budou řešeny problémy, které zajímaly a trápily účastníka hlavní epizody pořadu.

Další díl pořadu Tlouštíci uvidíte ve čtvrtek 7.5. 2020  na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !