MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová

6. 08. 2012 | Televizní tipy

V pondělí 6.8. 2012 bude Bára Nesvadbová hostitelkou ve VIP Prostřeno.

„Já bych chtěla ženský,“ říká Bára Nesvadbová, protože doufá, že případnou vítězku VIP Prostřeno přemluví k tomu, co by udělala sama: výhru by věnovala osmiletému Davídkovi po mozkové obrně, který ještě nikdy nebyl u moře. Štíhlá hostitelka Bára Nesvadbová nejí už devět let maso a o menu se radí se svou malou pomocnicí Bibianou. „Vaříme spolu často, jsme spolu pořád,“ říká o pohodové symbióze, která panuje v kuchyni, Bára Nesvadbová.

 

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára NesvadbováJaké recepty pro VIP Prostřeno vysílané 6.8. 2012 Bára Nesvadbová s Bibianou vymyslely? Přestože „jsou rodina nežravá“, bude toho až až. Dva slavné italské studené předkrmy a jedna teplá, opilá a poněkud „přemuškátovaná“ pasta s lososem. Hlavní chod bude také losos s tymiánovými brambory, špenátem a žampiony, upečený na másle v alobalu. „Másla není nikdy dost,“ myslí si menší z kuchařek a dá ho požehnaně i do přílohy ze žampionů. „Houby nejím, pouze když mi je předloží některá z mých rozvedených manželek,“ žertuje ve VIP Prostřeno známý milovník žen Vyskočil.

 

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára NesvadbováA ze sladkých receptů budou dva pečené moučníky. Základem bude hostitelčin oblíbený hrníčkový recept s kefírem, jednou z něj vyleze parník a podruhé buchta s kokosem. „A když se budou všichni chovat slušně, dostanou ještě nádavkem tiramisu,“ slibuje další recept kuchařka Bára Nesvadbová, pokud jí ovšem zbude dost krému. „To si nechám ujít,“ slibuje Jitka, která si hlídá váhu. Zato ostatní by jako sladká tečka uspokojil jen italský moučník zapíjený sorbetem. Bibi prostírá podle návodu z dětské knížky a přidá i velikonoční ubrousky. A hosté už klepou na dveře. „Sem můžou psi, kočky, zatoulané ženy a muži jen na chvíli,“ vítá je Bára Nesvadbová.

 

Co všechno se ve vile nad Vltavou ve VIP Prostřeno vysílaném 6.8. 2012 ještě semele? „Jsem tady poprvé, ale cítím se jako doma,“ říká Valérie, která „byla absolutně nadšená“ hlavním chodem. A hodně uvolněná a docela nevhodná konverzace u stolu tomu nasvědčuje. Bude jídlo vážně tak dobré, jak se s úsměvem obává Ivan Vyskočil? Proč ale Bibi nejí a proč se nakonec rozpláče? Vždyť ji pozvali i na zítřejší VIP Prostřeno! A proč jsou všichni ve finále pomalovaní od barev? To se dozvíte ve VIP Prostřeno vysílaném 6.8. 2012.

 

Bára Nesvadbová bude jako hostitelka ve VIP Prostřeno v pondělí 6.8. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná 

VIP Prostřeno 7.8. 2012 - Jitka Smutná

 

VIP Prostřeno 8.8. 2012 - Valérie Zawadská 

VIP Prostřeno 8.8. 2012 - Valérie Zawadská

 

VIP Prostřeno 9.8. 2012 -  Ivan Vyskočil 

VIP Prostřeno 9.8. 2012 - Ivan Vyskočil

 

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová:

VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
VIP Prostřeno 6.8. 2012 - Bára Nesvadbová
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak jste potom nepochopili smysl pořadu,posuzuje se uvařené jídlo a ne kdo koho tam měl a nebo jaká je Barbara.Většinou ty co kritizují jsou ve skutečnosti ještě horší,sleduju prostřeno už hodně dlouho a ve většině případech to tak je....bohužel.....No nic,dohadovat se nechci,je to věc názoru a i vy máte právo na ten svůj.Hezký denSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTak mám pocit že jsem píší jen samí závistivci,Barbara je taková jaká je a to že tam měla malou dceru je její věc.Nechápu jak to může někomu vadit,a to že nejí maso nemusí nikomu vadit,dnes plno lidí maso nejí ,starejte se všichni o sebe vy DOKONALÍ.Bože můj co je to dnes za lidi....Barbaro,mě se líbilo vaše prostřeno......SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík a na ty závistivce se tady vy.........SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Barbara Nesvadbová je absolutně trapná.Jednak tahá dceru do pořadu,kam se to rozhodně nehodí.Navíc to dělá z vypočítavosti.Byla trapná jak na úplném začátku pořadu vnucovala všem svoji myšlenku věnovat zájezd kamarádce,respektive jejímu synovi.Tím si doslova vynucuje aby i ostatní udělali totéž.Ale třeba ostatní sotěžící chtějí zájezd věnovat svým vlastním vnoučatům,atd.Navíc každému haní uvařená jídla,sama ale nic světaborného neukázala.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Moje řeč
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že si Barbara mohla sehnat hlídání a netahat dcerušku do pořadu, kde se to nehodí...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles