Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno - Eva Decastelo

25. 06. 2012 | Televizní tipy

Báječnou letní zábavu, celebrity a jejich vaření nabídne divákům Prima family v prázdninovém speciálu VIP Prostřeno! Čtyři známé osobnosti budou každý týden soutěžit o titul nejlepšího hostitele, který vyhraje zájezd.

 

V pondělí 25.6. 2012 celou show VIP Prostřeno odstartuje Eva Decastelo, která se na Prima family už v pořadu Česko na talíři nedávno dušovala, že spálí i čaj. „Neptejte se mě na žádný jídlo, vařím z posledních sil,“ prohlásí proto v úvodu večeře. Eva Decastelo si s úklidem ani prostíráním hlavu moc neláme, už tak ji vyčerpal návod na pytlíkových muffinech. Doufá v manželovy rady a recepty a také v moderní přístroje, kterých má plno. Čeho má rovněž přehršel, je zásoba dětských lžiček – zato vidlička a otvírák jí chybí. Čím si otevře Jiří Pomeje pivo? Zuby?

 

VIP Prostřeno - Eva Decastelo

První menu je dost svérázné: Začíná ovocným moučníkem „znouzectnost“, protože Eva Decastelo je popleta a proházela chody. Pokračuje lososem s koprovým ocasem. Kuchařka Eva Decastelo se též pere s noži. „Hele, víte co, kdo bude chtít česnek, ať si ho tam dá sám,“ mrskne o linku s palicí česneku, která vzdoruje. Jako největší šťouralka zatím vypadá Martina Gavriely, která nejí játra, králíka, nesnáší kozí sýr a vepřové. Jenže králíka a vepřové právě Evina masová trikolora obsahuje! Kritická je i Agáta Hanychová, které se všichni obávají – maminka ji naučila vařit. Zábava bude hodně mokrá, hosté mají v zahradním bazénku ručně ulovit pár ryb a pustit je zpátky do řeky (snad ne mořských). Nad Evinou „znouzectností“ to pak vypadá jako o slovenských Velikonocích.

 

Eva Decastelo bude jako hostitelka ve VIP Prostřeno v pondělí 25.6. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno - Jiří Pomeje 

VIP Prostřeno - Jiří Pomeje

 

 

VIP Prostřeno - Agáta Hanychová 

VIP Prostřeno - Agáta Hanychová

 

 

VIP Prostřeno - Martina Gavriely 

VIP Prostřeno - Martina Gavriely

 

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno - Eva Decastelo:

VIP Prostřeno - Eva Decastelo
VIP Prostřeno - Eva Decastelo
VIP Prostřeno - Eva Decastelo
VIP Prostřeno - Eva Decastelo
VIP Prostřeno - Eva Decastelo
VIP Prostřeno - Eva Decastelo
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !