Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022

24. 04. 2022 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Na svatého Jiří vylézají hadi a štíři, slibuje lidová pranostika začátek teplého počasí. A pokud by se náhodou přeci jen mýlila, nevadí, jako správní kutilové se doma jistě nějak zabavíme. Například výrobou bytových dekorací v oblíbeném vintage stylu, do jehož tajemství nás zasvětila divačka Iva. V Láďově domácí lékárně nasajeme omamnou vůni skořice a poodhalíme alespoň některé z jejích superúčinků na lidské zdraví, především pak na mozek. A omamnou vůni nasajeme i na návštěvě v Plzni u Míry Vobroučka, který nám připraví lahodnou grilovanou sekanou s chilli a sýrem.

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022Zahálet nebudeme ani v Láďově dílně a vyrobíme si v ní ze starých štaflí multifunkční škrabadlo a odpočívadlo pro kočky. Vytvářením skvostných šperků z droboučkých skleněných korálků se v důchodu baví paní Anna, ke které zavítáme až na samé česko-německé pomezí. A komu z toho všeho vyhládlo, jistě ocení další rychlý a levný recept – tentokráte Láďa zapátral v kuchařských předpisech našich babiček a objevil milionovou polévku, kterou vylepšil celozrnným kuskusem.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte v neděli
24. 4. 2022 v 13.10 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022:

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky - 24.4. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !