Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása 28.3. 2022

28. 03. 2022 | Televizní tipy
Pavlína je první statečnou ženou, která se rozhodla se svými mindráky pro jednou, a navždy rázně zatočit. Co jinak úspěšnou ženu trápí, jaká je cesta k vysněné postavě a povede se Pavlíně splnit si svůj sen?

Sedmatřicetiletá manažerka Pavlína před celým světem skrývá jedno tajemství, které jí v jejím životě působí trápení. Převis kůže na břiše. Ten Pavlíně zůstal po porodu. Přestože zhubla, kůže zůstala nepružná a diety ani cvičení nezafungovaly. Dvanáct let se trápila, nakonec se rozhodla jít doslova s kůží na trh a přihlásila se do časosběrného pořadu Vysněná krása.

Vysněná krása 28.3. 2022Tam se nejdříve moderátorce Alici Bendové svěřila se vším, co jí na sobě vadí, a vydala se na cestu postupné změny. Při natáčení ji podporoval partner Vladimír, ale i další rodina. Vláďa se do proměny také aktivně zapojil.

Nejdříve si nechal zkonzultovat kouty ve vlasech, kdy přemýšlel o transplantaci vlasů. Od té ho ale kadeřník Tomáš Arsov odradil a doporučil mu novou vlasovou péči a změnil účes. Vzpruhu si žádaly i Pavlíniny vlasy, která si je domácím zesvětlováním spálila.

Vláďa toužil po hollywoodském úsměvu, k tomu měl ale daleko, protože mu v ústech chybělo pár zubů. Což pro pořad Vysněná krása není žádný problém. Vladimírovi se věnoval primář Alexander Schill, který si s chybějícími zuby věděl rady. Jak to dopadlo?

Jako hlavní zákrok pak proběhne u Pavlíny abdominoplastika břicha a spolu s tím liposukce. Jaký bude výsledek a bude se Pavlína nakonec cítit spokojená a šťastná? Nebo měla o zákroku, respektive jeho výsledku, jiné představy?

Pozor ale, tím se zdaleka nekončí. Když už mají Pavlínu v rukou odborníci, dojde také na zjištění, že je Pavlína smutná z přibývajících let viditelných ve tváři. Proto dojde na botox a niťový
lifting obličeje. Kromě toho stárnoucí hřbety rukou dostanou výplň. A nakonec dojde i na nové brýle.

Vnímání sebe sama začíná v hlavě: Závěrem po natočení dlouhodobého časosběru moderátorka Alice Bendová vyzpovídá Pavlínu, jak se po zákrocích cítí, zda je stále ještě plná mindráků a jak se cítí při pohledu do zrcadla. Jak celou proměnu vnímá nejen Pavlína, ale také její partner a moderátorka pořadu?

Uvidíte už v pondělí. Inspirujte se, protože malými krůčky se můžete dostat k vytouženému vzhledu. Je prokázáno, že ženy jsou extrémně citlivé na poznámky směřující k jejich vzhledu.

Jak se vypořádat s tím, co na sobě nemáme rády, ale nemáme peníze na uskutečnění svého snu – a využití možností estetické chirurgie, stomatologie 21. století a dalších oborů, které mohou pomoci nejen účastnicím proměn v pořadu, ale všem, kdo o svém vzhledu pochybují, znovu nalézt sebevědomí a začít si život konečně užívat?

Reality show Vysněná krása plná napětí, zákroků pro krásu, ale

také životních příběhů startuje na Primě 28. 3. ve 21.30!!




Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vysněná krása 28.3. 2022:

Vysněná krása 28.3. 2022
Vysněná krása 28.3. 2022
Vysněná krása 28.3. 2022
Vysněná krása 28.3. 2022
Vysněná krása 28.3. 2022
Vysněná krása 28.3. 2022
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !